Årgang 25. Uke 21, søndag 26. mai 2024/2567

Arkiv 2022

Her har vi samlet en del av det som var publisert i mai til juli 2022.

Munnbindkravet droppes
Munnbindkravet droppes og fra nå av er det frivilling om en vil bruke det eller ikke. Det anbefales bruk innendørs hvis det er mange tilstede og i rom med dårlig ventilasjon.
The Viking
Munnbind er nå frivillig å bruke, men for de som fortsatt ønsker å bruke det, hvorfor ikke et litt festligere munnbind?

Likeledes rådes de med nedsatt immunforsvar og andre underliggende sykdommer å bruke det som beskyttelse. Covid-19 smittede bør også bruke munnbind.

For turister droppes også kravet om egen Covid-19 forsikring, men ingen drar vel utenlands uten reiseforsikring uansett.


Kansellering av Thailand Pass fra 1. juli
I mange land har de fleste restriksjonene i forbindelse med pandemien blitt opphevet, men Thailand har beholdt de fleste av sine med noen få lettelser underveis.
The Viking
Selv om det ikke direkte er krav om munnbind alle steder så vil det være anbefalt i visse situasjoner.

Fra 1. juli så oppheves mest sannsynlig Thailand Pass som mange opplevde som det mest problematiske for å planlegge en reise til landet.

Det vil bli lettelser for alle næringsdrivende og åpningstidene blir nå som før med stengetid rundt 02:00.

Detaljer så som forsikringskrav og annet vil bli kjent om litt.


Miami A Go Go i Soi Post Office finnes ikke mer

The Viking

Nok en Go Go bar forsvinner, denne gang Miami A Go Go i Soi Post Office. Med det så finnes det ikke lenger noen Go Go barer i den gaten. Før fantes Las Vegas, Far East Rock og Miami som alle har blitt lagt ned etter tur. Miami som etterfulgte legandariske Hot & Cold blir nå erstattet av Aom One Stop Pub.

De fleste Go Go barer blir nå lagt ned eller relokalisert til Soi L.K. i Soi Buakhao området. I Walking Street finnes det fortsatt en del Go Go barer, men med priser som gjør at kun Japanesere eller Koreanere kan finne disse attraktive.


Nesten normalt i Thailand fra juni - juli
De som kunne tenkt seg en ferie i Thailand, men har avstått pga. alle restriksjoner og det at mange etablissementer har vært stengt kan nå trygt planlegge ferien sin fra juni/juli i Thailand.
The Viking
Soi Pothole lever opp til navnet, men med snublevann innabords navigerer man seg fint gjennom alle hullene i gaten.
Det har kommet en rekke nye steder som gjør at gaten absolutt er verdt et besøk eller to.

Fra 1. juni oppheves mange av de restriksjonene som har satt en brems på nattelivet. Det har forsåvidt vært nok av steder som har holdt åpent som restauranter, men nå kan også nattklubber, barer og massajesteder åpne lovlig igjen. De må stenge ved midnatt og det er noen andre krav som de må overholde, men stort sett er det fritt fram.

Nå får en bare unngå apeviruset.


Walking Street i juli

The Viking

Turistene er tilbake i Walking Street og mange av stedene er åpne som før.


Bokseringen under Marine Disco på plass igjen

The Viking

Etter lang tid er bokseringen under Marine Disco på plass igjen, men så lenge kineserne uteblir så blir det vel heller lite med tilskuere.


Copyright 2000-2024 The Viking, All Rights Reserved
På nett siden 1999 med informasjon og nyheter fra Thailand
Vikingpattaya