Årgang 25. Uke 15, søndag 14. april 2024/2567
The Viking med informasjon og nyheter i over 20 år
The Viking startet litt før jul i 1998 som ei lita trykt A4 blekke på 8 sider. Innholdet var i hovedsak sportsresultater fra Norge hvor alt var hentet ned fra internett. Denne ble delt ut til gjester i The Viking Beachcomber. Så kom ideén om å legge ut info på internett og deretter har websiden The Viking sporadisk blitt oppdatert med informasjon og nyheter.
The Viking

The Viking begynte som print publikasjon i form av et månedlig magasin. I dag er et slikt prosjekt nesten uoverkommelig og de fleste trykte medier har gått over til internett.

Websiden The Viking ble først publisert på scan-siam.com/viking.html, et domene som ble registrert allerede i februar 1999. Websiden lå på nett i februar/mars 1999, men med lite innhold den første tiden. I løpet av 1999 ble det publisert en del i forbindelse med Scan-Siam Consulting sine aktiviteter og litt senere ble det publisert en del innhold fra magasinet. I august 2003 ble vikingpattaya.com opprettet og websiden har deretter blitt publisert under det domenet.

I løpet av alle disse årene har det blitt flere hundre sider. Det er mye historie her som sikkert kan være interessante for en del og mye stoff er tilgjengelig fra Arkivet. Her er linken til historien om The Viking som John Alf Haerum skrev i 2011.

I dag forholder det seg slik at The Viking som ikke har noen redaksjon og ansatte journalister nærmest er å regne som et hobbyprosjekt så stoff blir produsert og publisert når tiden strekker til. The Viking oppstod jo i en bar så det blir vel mest stoff fra den sektoren.


Copyright 2000-2024 The Viking, All Rights Reserved
På nett siden 1999 med informasjon og nyheter fra Thailand
Vikingpattaya