Årgang 25. Uke 26, mandag 24. juni 2024/2567
Details of the reopened Walking Street
@

Sawas Dee har tatt en tur i Walking Street. Som en ser er en del barer i gang, men går en gjennom hele Walking Street finnes det mange mørke partier.

Sawas Dee
2020-07-14

Time for more Fun at Jomtien Beach
@

Sawas Dee er en tysker som har bodd en del år i Pattaya og han legger stadig ut videoer fra Jomtien og Pattaya. Her er en video fra Jomtien tatt 21. juni.

Sawas Dee
2020-06-21

Tryllekunstneren i Walking Street
@

Tryllekunstneren har i en årrekke underholdt turister i Walking Street som regel med et svevende kort og sigaretter som forsvant, gjerne gjennom klærne til tilskuerne.

Geiler Gandalf
2016-01-15

Pattaya Beach i mars 2008
@

Pattaya Beach i mars er ganske så fredelig. En kan velge å mosjonere langs den fine promenaden, gå på stranden eller bare slappe av i en solstol under en parasoll.

The Viking
2008-03-26

Walking Street en kveld i mars 2008
@

Selv om høysesongen er på hell, er Walking Street ganske så godt besøkt. Her har vi filmet og lagt ut et klipp fra en tilfeldig kveld i mars 2008

The Viking
2008-03-24

Portalen til Walking Street 2008
@

Ved inngangen til Walking Street holder de på å bygge en ny portal som erstatning for den gamle. Dette har som sedvanlig i Thailand tatt tid og de er ikke ferdige enda. En anelse om hvordan den kommer til å bli får en av denne lille filmsnutten vi tok 23. mars 2008. Vi tør påstå at den gamle var bedre og passet bedre inn, men vi får se når den blir helt ferdig.

The Viking
2008-03-23

Thai boksing fra Best Friend Bar, mars 2008
@

Du har sikkert hørt om Thai boksing (Muay Thai). Dette er en gammel sport som går tilbake i historien flere hundre år. I dag er dette en stor verdens- omspennende idrett med mange anerkjente utøvere. I Thailand er dette nummer 1 publikums-sport fulgt av fotball. I Pattaya er det mange anledninger til å se Thai boksing og dette er populært blant de mange turister som hvert år besøker Thailand. I Best Friend Bar Complex har vi filmet en sekvens i mars 2008 som du kan se på her.

The Viking
2008-03-23

Pattaya Airport 2011
@

På Pattayas RS Flying Clubs "Pattaya Airport" er det miniatyr flyene som råder, det er alt fra billige fly laget av skum til helikopter og jetfly. Her lærer du fort alle de tekniske uttrykk, for landingshastighet, flaps, osv. Så ta en tur og se hva det hele går ut på, fin liten utflukt med familien og du kan jo prøve med ett av de mindre fly, for å se om du skal bli pilot på dine gamle dager. Jeg skal opp en dag å se om jeg ikke kan lære dette, ser i hvert fall moro ut.

The Viking
2011-07-10

Skandinavisk Expats møte november 2011
@

Det ble et koselig møte på klubben søndag 20. november. Dessverre måtte Bangkok Hospital Pattaya melde avbud, da Direktør Dr. Piyaporn Thippayarat, fra førstehjelp og ulykkes avdeling ble opptatt med ett ulykkesfall. Det ble en god agenda. Vi gikk igjennom og gjorde klart for vår første utflukt, som vi kommer tilbake med film og rapport fra. Vi starter opp datakurs og har allerede full gruppe, thai kurset er i full gang og nytt nybegynner kurs starter 8. desember, så her kan man melde seg på.

The Viking
2011-11-20

Loy Kratong i Jomtien/Pattaya november 2011
@

Loy Kratong, er en av de store Buddha dager i Thailand og en folkefest som overgår det meste. Det er også overgang fra regntid til vinter og det skal jo også feires. Vi filmet litt rundt i området og det var litt av et syn med alle de tusener av varmluftballonger som lyste opp over hele Pattaya beach, men det som mest forundret oss falanger, er nok dette med Loy Kratong flåtene som man kunne lesse alle sine bekymringer, uflaks og synder på og så sende dem ut i vannet hvor alle bekymringer etc. ble borte, noe vi kanskje skulle begynne med i Skandinavia også?

Bjørn Johannessen
2011-11-11

Longboat Race på Mabprachan
@

Pattaya Long Boat Races ble avholdt lørdag 22. og søndag 23. november 2011 på Mabprachan Lake Pattaya.Showet, som i år viser også aktiviteter som er mer spennende enn i fjor. Langbåt reset på Mabprachan er en familiefest både for thaien og oss fra vesten. Dette er jo ikke bare kultur og en stor sportsbegivenhet i Thailand, men også en dag for hele familie. I år er det blant annet det store buffalo løpet, tromme konkurransen, motorsykkel motocross race og sjakk turneringen Thailand Eastern Championship etc. Mange ulike opptreden av dansere og ikke minst mat fra de mange ulike distrikter som selvfølgelig har sine spesialiteter og man kan man være med på ulike aktiviteter, også for barna. Se video fra tidligere longboat festival.

Bjørn Johannessen
2011-11-20

Sykkeltur til Rayong med Baan Jing Jai 2011
@

En veldedighets sykkel tur fra Pattaya til Rayong hvor inntektene går til driften av barnehjemmet Baan Jing Jai. Til dere som kommer til Jomtien/Pattaya på ferie! Ta gjerne med deg noe i kofferter med slikt de behøver på barnehjemmet, som klær, sko, skolemateriell og lignende. Vil du besøke barnehjemmet Baan Jing Jai, er du selvfølgelig hjertelig velkommen.

Bjørn Johannessen
2011-11-01

Båt eller bil, ja takk begge deler!
@

Vi får si som den vise Ole Brum sier, ja takk begge deler, det er jo det denne doningen er, et amfibiekjøretøy som er bygd av Pattaya Floating Marked. Vi var så heldige at vi bomma på dagen da Baan Jing Jai skulle starte sykkelturen til Rayong. Så vi satte oss på stranden en stund for å nyte noen deilige morgentimer i frisk sjøluft og før det kommer for mye folk på Jomtien Beach. Jeg hørte en spesiell dur og uvanlig giring som gjorde meg nysgjerrig og det med god grunn for det er høyst uvanlig dette kjøretøyet her.

The Viking
2011-10-30

Sykkeltur i Thailand september 2011
@

Nå er det tid for nok en utfordring. 12 staute karer skal på sykkeltur i Isan, høres dette fristende ut? Ja, det er ikke for alle, men den gjengen som skal av sted på tur ser dette som en utfordring de takler greit. Det er Den Norske Sjømannskirken som står som arrangører av turen. Hansi og Kristian Bø er primus motor for arrangementet som vil gå over en ukes tid.

The Viking
2011-09-22

Velsignelse av Baan Norway 2011
@

Her i Thailand er det ganske vanlig å få munker til å velsigne bygninger som hoteller og hjem. Her kan dere se en liten snutt fra Baan-Norway det lille hotellet i Soi Norway. Vi i The Viking Media Center synes det er fint at folk følger opp de Thailandske tradisjoner og viser dem respekt. Vi som faranger har ikke alltid forståelse for andres tradisjoner, men det håper vi at blir bedre etter hvert som vi lærer.

Bjørn Johannessen
2011-09-21

En liten tur i Pattaya og omegn 2011
@

Bli med på en rask liten tur I Pattaya og omegn, hvor vi tar deg med på Pattaya Beach, se den lekre sjømaten utstilt på fiskerestaurantene, på weekend markedet i Tepprasit som er Pattayas største, hvor man får kjøpt stort sett alt av små duppeditter som de vi ser i bøtta. Og selvfølgelig boder med mat, bare det er grunn nok til å ta en tur, for her er det mat fra hele Thailand. Vi tok også en liten tur til Nong Nooch orkidé farmen, hvor de har elefant show og egner seg ypperlig for familieutflukt og sist den store Buddha som er brent inn med laser i fjellveggen.

Bjørn Johannessen
2011-09-18

Bang Saray, nære paradiset
@

Ett lokalt Paradis er ikke så langt unna når man skal beskrive Bang Saray Beach. Nære til Pattaya/Jomtien og allikevel et langt skritt tilbake i tid, her føler man at det ekte Thailand kommer frem. Det at det er så nære og likevel så forsjellig, det er jo typisk for dette området, det er så mange ting som virker annerledes når man kommer ti minutter ut fra sentrum, er det ikke fasinerende da! Så opplev Bang Sarey Beach, det er nære til paradiset.

The Viking
2011-08-20

A.X. Fassbind Memorial Charity Dinner 2011
@

I markeringen at det er 13 år siden bortgangen av Luigi a.k.a. "Mr. Pattaya" som han ble kaldt og at han var en fremragende rotarianer var det veldedighets middag på Lindas Restaurant 13. august 2011. Overskuddet vil bli donert til A.X. Fassbinds minnefond til hjelp for Banglamung hjem for de eldre og support skolestipend i Pattaya. Det ble arrangert av The Rotary Club of Jomtien-Pattaya.

The Viking
2011-08-13

Dronningens bursdag august 2011
@

I Thailand har de en fin tradisjon, Dronningens bursdag fungerer som morsdag for alle Thaier, det synes jeg er en fin måte å gjøre ting på. Vi var på en av skolene og filma litt om hvordan de feiret dronningen der. Skuffet ble vi ikke, for det var mye moro å se på, vi opplevde alt fra klassisk thaidans til skolens rock and roll band med masse innimellom de to sjangerene. Mat i varierende former ble det servert, mye godt å smake på og det så ut til at det meste falt i smak hos de unge håpefulle. Det var pilekasting på ballonger noe som er populært her nede og selvfølgelig en liten salgsbod for klær var det blitt plass til. Ungene koste seg storveis og det gjorde jeg også, det blir vel en tur til Dronningbursdag neste år tenker jeg. Gratulerer med dagen til den folkekjære dronningen!

Bjørn Johannessen
2011-08-12

Culture on the Beach
@

Beach Road Pattaya, der skjer det mye hele året og her blir strandpromenaden brukt som utstillingsvindu for næringslivet i byen og omegn. Det er nesten ikke en helg uten at det er en eller annen form for utstilling eller show, som markedsplass eller som i dette tilfelle viser en del av den gamle thaikulturen. Så det foregår en masse i og rundt Jomtien/Pattaya og i vårt nærmiljø som innbefatter hele Chonburi distrikt som du kan ta del av, enten du er fastboende eller turist.

The Viking
2011-07-27

Fiskemarked i Naklua
@

Så, med hånden på hjerter som man sier, hvor mange av dere er det som ikke engang har hørt om fiskemarkedet i Naklua, eller har hørt om det men aldri vært der? Til alle dere som bor fast, eller er her over lengre tid og er glad i fiskemat, da er fiskemarkedet i Naklua verd et besøk! Eller hva sier du til reker til halv pris, i forhold til de store kjøpesentre!

The Viking
2011-08-07

Spennende Thailand
@

Det finnes mange spennende og koselige opplevelser du kan være med på i vårt nærmiljø! Dette er bare en av tingene som foregår like utenfor stuedørene våre her nede.

The Viking
2011-07-18

Marked på Beach Road juli 2011
@

Det er jo ikke så lenge mellom hver gang det skjer noe her i Pattaya, selv om det er markeder rundt om i byen, ja så er det koselig når det samles masse boder på Beach road, det er fint å ta seg en tur å kikke på alt det de selger. Noen har også hele butikken på skulderen. Bør Børson i egen høye person hadde nok blitt litt misunnelig på utvalget som finnes her på bordene til de lokale og de tilreisende kremmere. Er det ikke fantastisk, hva de kan selge fra disse bodene sine. Mye mennesker samler det seg, det blir trangt om plassen når man tusler rundt langs strandpromenaden, men det skaper god stemning og gir god kjøpelyst. Sulten blir man også, det er ikke småtteri av matvarer og søtsaker som tilbys npr man begir seg ut pp en liten spasertur. Ta en tur og kos dere i det deilige Pattaya været.

Bjørn Johannessen
2011-07-09

Pattaya maraton 2011
@

Det er moro å se idrettsglede blant en blanding av unge og gamle løpere. I rullestolklassen var det full fres fra start og Pattaya satser stort på handikapp idrett nå i 2011 annonserer City Hall. De som virkelig var på hugget i konkurransen tok avsted som de skulle ha kjerringa i helene, ja det var fart i dem mens klassen for de ikke fullt så ambisiøse så ut til å ha det litt mer moro.

The Viking
2011-07-23

Det er Songkran 2011
@

Hjelp, det er Songkran! Riktig Godt Nytt år! Vi håper dere ikke er redde for vann! Redsel for vann passer dårlig i Thailand i midten av april måned. Dette året er de offisielle helligdagene 13. 14. og 15. april. Dette er de offisielle dagene over hele Thailand, mens feiringen kan være på litt ulike dager beroende på hvilket distrikt du er i, som i Pattaya hvor selve feiringsdagende er 19. og 20. april, det vil si at som den turistby Pattaya er feires det en hel uke. Songkran, eller det gamle Thai nyttår kan vel best beskrives som en fanatisk "vannpistolkamp" uten regler og åpen for alle. Vannet settes i høysetet og absolutt ingen blir forskånet for alt fra høyteknologiske vannmaskingeværer til enkle spann, gjerne fylt med isvann! For Thaien har denne festivalen en stor religiøs betydning, mens den for oss faranger kun er et skritt tilbake til barndommen og til å bli skikkelig gjennomvåte for en snau uke.

Coast 2 Coast Video
2011-04-13 til 2011-04-20

Cocktails på Expats klubben
@

Det ble ett annerledes Expats møte på søndag 16. januar 2011. Vanligvis er det lover og regler i Thailand, som visa, forsikring og kjøp av eiendom osv. som er på agenda lista, men nå var det Cocktails det handlet om. Vi var så heldige at Denny en meget kjent bartender fra Fantasy Bar i Jomtien var villig til å demonstrere cocktail miksing for klubben og alle damene på møtet fikk en gratis cocktail, noe som tydelig falt i smak. Expats klubben og Denny vil også sy i sammen et lite cocktail miksing kurs, noe vi vil komme tilbake til. Så se video og jeg sier bare Skål! Johna & Tyrone

Per Durum
2011-01-16

Sputnik og Vivian med venner donerer
@

Det var en stor dag 15. januar 2011, når Sputnik og Vivian med venner ga 500 000 Baht til Barnhjemmet. Av de pengene kjøpte de Musikkrommet til 260 000 Baht, mens resten gikk inn på den vanlige byggekontoen som er opprettet for bygget. Med dette er nå tre enheter solgt, så kjennere dere noen som gjerne vil være med, så kontakt oss!

The Viking
2011-01-15

Tahitian Queen brann i april 2010
@

TQ brant på grunn av en feil i en Air Conditioning enhet.

Per Edvin Andresen, Norsk Multimedia Senter
2010 april

Strandfotballfinale 2010 - Slideshow
@

Få med høydepunktene i vårt lille slideshow. Hvilken gledes-sene både fra spillerne og supportere, det var hurrarop og omfavnelser til den store gullmedaljen og det var akkurat det, Norge tok GULL! Litt merkelig egentlig att ikke norske aviser har en liten notis om dette når Norge tar Gull i en strandfotball turnering selv om den foregår i Thailand.
Johna

Per Durum, Jomtien People

Strandfotball Del 3, Premieutdeling - Finale Norge - Irland 2010
@

Strandfotball Del 3 av 3. Det var nesten 17. mai stemning på Jomtien med norske flagg overalt og glade nordmenn da medaljene ble hengt rundt halsen på det norske laget. Vi lar videoen tale for seg selv når den viser stemningen fra premieutdeling. Vi nordmenn takker det norske laget for en herlig uke med strandfotball!

Per Durum, Jomtien People

Strandfotball Del 2, Kampen - Finale Norge - Irland 2010
@

Strandfotball Del 2 av 3. Så var kampen i gang, litt nervøst fra begge lag i åpningsminuttene dette var jo tross alt finalen, men da Norge fikk det første målet løsnet det litt for gutta. I andre periode var Irland fremdeles med, men i tredje periode var det ingen tvil om at dette ville gå Norges vei. Og resultatet Norge 10 Irland 5 lyser det respekt av. Vi må også si att den Irlandske keeper spilte en kjempekamp som dere ser.

Per Durum, Jomtien People

Opplading og publikum - Finale Norge - Irland 2010
@

Strandfotball Del 1 av 3. Det var en høytidelig og spent stemning hos de norske supportene føre kampen og det var 100 vis av dem. Norge var favoritter, men kampen skulle spilles og Irland hadde satt inn noen nye spillere og vi skal huske på att Norges lag hadde spilt med de samme spillere gjennom hele turneringen, da de kun var 8 stykker. Det vil si ingen vile da alle måtte spille hver kamp.

Per Durum, Jomtien People

@

En koselig ettermiddag på barnehjemmet Baan Jing Jai, hvor Aase og Mette overleverte 100.000 Baht til byggekontoen for det nye barnehjemmet og masser av Lego til barna, som de hadde samlet inn i Norge. PS Vi holder på med en samleserie av alle som har gitt og kommer til å gi til det nye barnehjemmet, så følg med.

Helge Heyerdahl
2012-01-26

Til alle venner av Baan Jing Jai
@

Har du ikke allerede sett denne videoen fra Norway Cup, med barna fra Baan Jing Jai? Så se den nå! Den er for herlig, hvilken spilleglede. Se kampen med jentene hvor de taper 10 - 0 og ler og sier, nå går det bedre og med Mamma Piangta som tar helt av for å støtte sine spillere. Se også situasjonen hvor en av jentene fra Bjj tar ballen og lager straffe og reaksjonen til måljenta, hun faller overende med latterkrampe. Også intervju med Morten Anderson fra "Vennegjengen" og Frode Kyvåg Norway Cup General.


En liten video fra treninga
@

Her er det en liten video snutt fra treninga som viser at barna tar dette seriøst! De er faktisk ganske gode, så vi håper de kan ta seg igjennom de innledende runder. Men, jeg vil tro at dette med å kunne reise til Norge å spille fotball er et eventyr for seg selv for disse barna, så får det gå som det går resultatsmessig.

Kjell

Pressekonferanse avholdt for Baan Jing Jai Foundation.
@

Det ble avholdt pressekonferanse på Linda's Restaurant på Jomtien angående bygging av det nye barnehjemmet. Målet er å samle inn penger til det nye bygget og bygget er delt opp i seksjoner som sponsorer kan "kjøpe" å få gaveaksjer. Det var stor interesse fra den fremmøtte pressen og Piangtach samt Hansi redegjorde for planene med byggestart 2012 for dette nye barnehjemmet. Det er allerede sponset to rom både Library og Music room er betalt for. Nå er det viktig å få inn penger til å betale ut det som gjenstår på tomten som til nå er finansiert med private lån. Vi i The Viking håper at dette ordner seg snart og ser frem til å følge byggingen når den starter.

Bjørn Johannessen
2012-02-11

Charity konsert for Baan Jing Jai
@

The Green Tree Restaurant and Pub, på North Pattaya Beach Rad., ønsket velkommen til en stor veldedighetskonsert for Baan Jing Jai barna på søndag kveld. Over 15 musikere fra mange land deltok i rock and roll aften på scenen, for å skaffe penger til et nytt barnehjem for barna. Arrangementet ble arrangert av den skandinaviske Expats klubben i Pattaya og assistert av City Hall, Musicians for Charity og Jomtien People. John Haerum fra den skandinaviske Expats klubben, ordfører Ittipon Khunplume, og Niels Colov, administrerende direktør i Pattaya People Media Group var der for å oppmuntre og applaudere alles sjenerøsitet til barna, som gikk rundene for å samle inn donasjoner til sitt nye bygg. Alle, både store og små, fant tid til å danse til musikken, og nyte en mild kveld i Gulf of Siam.

The Viking
2011-04-29

Vi har en drøm!
@

Baan Jing Jai - Det glemte barnehjem i Pattaya. Scandinavian Expats Club Pattaya har støttet barnhjemmet Baan Jing Jai helt fra den spede begynnelsen av klubben. Vi har vært behjelpelig med å skaffe andre sponsorer, og det er ikke få nordmenn som har fylt bilen med tørrvarer og reist opp til barnhjemmet. Mange har fylt kofferten når de kommer fra Norge med klær, leker osv. Barnehjemmet har i dag omlag 80 barn, og er helt overfullt. Det er et stort problem å måtte avvise barn som er i akutt behov for et sted å bo. Så nå skal det bygges nytt barnehjem, hvor du kan være med!

The Viking
2011-04-15

Prosjektet
@

Litt om det nye barnhjemmet og våre drømmer til sammen med "Mamma" på barnehjemmet Ms. Piangta Chumnoi. Det har vært mange innsamlinger og tomten er nå sikret og vi håper å kunne starte byggingen i januar 2013. Så følg med oss og støtt Barnehjemmet!

The Viking
2011-04-15

Sykkeltur I Thailand
@

Pattaya, 26. september 2011. Nå er det tid for nok en utfordring. 12 staute karer skal på sykkeltur i Isan, høres dette fristende ut. Ja det er ikke for alle, men den gjengen som skal av sted på tur ser dette som en utfordring de takler greit. Det er Den Norske Sjømannskirken som står som arrangører av turen. Hansi og Kristian Bø er primus motor for arrangementet som vil gå over en ukes tid. Tenk dere en uke på sykkelsetet da, jada dette er staute karer dere. Så dere Skandinaver som holder til i Isan sjekk ut The Viking igjen for kart over reiseruten til denne gjengen og mot opp langs veien eller på et av overnattingsstedene og hils på gutta de trenger nok litt støtte langs veien.


Pattaya - Nong Khai fredag 7. oktober 2011, dag 1
@

Det var bare smil og glede i bussen ved ankomst til Nong Khai selv om de var trette etter den lange bussturen. Det blir tidelig kveld for å lade opp til i morgen, så det skal bli spennende å følge dem på veien til Udon Thani.


Nong khai - Udon Thani 65 km lørdag 8. oktober 2011
@

Så var vi ute av byen og med blikket på landeveien sørover mot Udon Thani. Flotte veier og nydelig sykkelvær. Vi ser også Kristian i kjent stil langs veien, hvor han har syklet flere ganger tidligere. Fortsatt er det driv i de snart 78 år gamle bena. Det ble ikke mange stopp langs veien denne gangen for det gikk lett å sykle denne formiddagen. Det tydelig at fastboende her oppe i Isan trivdes godt med besøket og praten gikk livelig med sjømannspresten.


2011-10-08

3 etappe: Udon Thani - Khon Kaen: 115 km
@

Stål i ben og armer er ett gammelt ordtak, men på denne gjengen er det nok i beina. Litt problemer begynner det også å bli med ett par av syklene, så vi får håpe det ordner seg. Etappen i dag var på 115 km og sitter nok i beina når gutta går til sengs.


4 etappe: Khon Kaen - Sida Resort: 110 km
@

Mandag 10. oktober 2011. Gutta var tidlig på sykkelen i dag da det var meldt litt regn utover dagen. Som vanlig startet de i puljer, da ikke alle var like morgenfriske. Det var også tydelig at de kjente det litt både her og der, etter så mange timer på sykkelsete. Litt service måtte det også til, da syklene også kjente milene.


5 etappe: Sida Resort - Nakhon Ratchasima 86 km
@

Det er tydelig at det begynner å bli tungt for noen, men fremdeles holder de ut. Det blir spennende i morgen til Buriram, turen er på hele 140 km og det blir nok den store styrkeprøven for de fleste.


6 etappe: Nakhon Ratchasima - Buriram 136 km
@

Korat til Buriram. Nå er det sjarmør etappen som gjenstår ned til Surin hvor de skal møte nordmenn som bor i området. Jeg skulle tro at etter morgendagens etappe er de fleste fornøyde med at det blir hjemreise med minibuss. Kristian har også tatt seg en liten pause og slapper litt av i bussen og det er ham vel unt, da han om noen dager er 78 år. Det har vært helt utrolig å se ham på landveien i så mange mil og flere blir det i morgen.


Dag 7, Siste etappe! Sjarmøretappen Buriram til Surin
@

Sjømannskirkens sykkeltur i Isan er ferdig og du kan følge med her, på våre små videosnutter. Det vil bli laget en film om turen av disse staute karer og damer, som kan kjøpes på sjømannskirken og fra kontoret til The Viking Media Center fra 1. november. Prisen er, 1000,- Baht. Vi tar opp bestilling nå, så send gjerne en e-post med navn og adresse og merk ”sykkeltur”.


Hvilken finale på Jomtien Beach…
@

Norge 4 – England 0. Det var en maktdemonstrasjon av det teknisk sterke teamet til Norge, over England. Det gikk faktisk litt tid til det første målet kom og det til Norge, så siden omgrupperte Rune litt på forsvaret og siden var det en fryd for alle supportere og se Norge spille sitt spill.

Jomtien People

Norge 7 - Tyskland 1, 2011
@

Kampen mellom Norge og Tyskland ble en demonstrasjon av teknisk strandfotball på sitt beste. Målene var noen riktig perler og ikke minst brassesparket til Bjørn, som bare må nytes. Vi vil også benytte anledningen til å takke Per Durum for de flotte videoer fra kampene som The Viking får benytte seg av.

Jomtien People

Kampen mellom Norge & Thailand
@

Kampen mot Thailand ble sett på med spenning, da Thailand var en av favorittene i turneringen. Men, som dere vil se var Norge for sterke og vi vant 4 – 0, et meget bra resultat.

2011-12-18
Jomtien People

Pattaya International Beach Fotball Cup 2012
@

Norge, Gull 2010 - Gull 2011 - Gull 2012 Ta dere tid til å se denne finale videoen, som viser et fyrverkeri og triller av en fotballkamp og ikke minst stemningen rundt Beach football turneringen. Ved full tid mellom Norge og Ivory Coast sto det 2 – 2 og det hele måtte avgjøres med straffespark konkurranse, som Norge vant. En flott avslutning på året 2012 hvor Norge tok GULL!


9. Internasjonal Beach Fotball Turneringen i Jomtien
@

Søndag 22. desember var den siste spennende dag for den 9. internasjonale Beach Footballturnering på Jomtien Public Sport Field. Denne dagen ble Norge kronet som mester for 2013 sesongen og de lagene som spilte mot hverandre, kjempet hardt i mesterskapet. Se finalen mot Holland hvor Norge vant 6 – 0. Så til alle Beach Football fans, her har dere gullkampen 2013 og vi takker Bjørn for det arbeidet han har gjort ved å ta opp filmen. Se og nyt Beach Football på høyt nivå.

Bjørn
2013-12-22

10th Pattaya Beach Football Cup FINAL day
@

Norge tok Gull igjen i 2014. Det er 5. året på rad at Norge tar Gull og dette året var vi ikke favoritter, da vi hadde et tap i de innledende kampene mot akkurat England som vi møtte i finalen. Så, favoritter for årets Gull var Ivory Coast og England. Som vanlig en stolt manager, Johna.

Pattaya People Media Group, Barry Upton

Baan Jing Jais badetur til Nordic Bangsaray Resort
@

Sigurd og Nordic Bangsaray stilte opp med drikke, frukt og security på resortet og kom også med ekstra drikke til barna. Slikt varmer en gammal sjel. Vi ser her ansatte fra Nordic Bangsaray og Ban Jing Jai stå for mat og fruktutdeling.

Bjørn Johannessen
2017-05-19

17. mai 2015 i Pattaya
@

Flott video fra 17. mai feiringen på Sjømannskirken i Pattaya.

Bjørn Johannessen
2015-05-17

17. mai 2014 i Pattaya på Hotell Marcus
@

Fra 17. mai 2014 feiringen på Hotell Marcus sin takterrasse.

Bjørn Johannessen
2014-05-17

17. mai 2014 i Pattaya
@

Vi feiret 17. mai i Pattaya på Sjømannskirken.

Bjørn Johannessen
2014-05-17

Latino Night hos Lindas 2013
@

Et lite glimt fra Latino Night på Linda’s Restaurant, lørdag 12. oktober 2013. Her litt oppfriskning av trinnene før det starter. En liten demonstrasjon. Så har de første våget seg ut på dansegulvet.

The Viking
2013-10-12

En liten oversikt over Suksabai Residence
@

Se vår video fra Suksabai Residence Hotell. Oversikt over resepsjon, rom, restaurant, bar og fasiliteter. Meget familievennlig og egner seg ypperlig for Long Stay. Book i dag!

Suksabai Residence
2013-10-07

Pattaya International Beach Fotball Cup 2012
@

Norge 7 - Finland 0

Kos dere med denne filmen fra fotballkampen mellom Norge og Finland. Jeg tror kanskje vi kan si dette var Norges beste kamp rent taktisk. se og nyt Beach Fotball på sitt beste!

Helge Heyerdahl
2012-12-23

Rolling 1000 km for veldedighet
@

Mine damer og herrer, denne videosnutten må dere bare se! Jeg tør påstå at for første gang i historien er det noen som går på rulleski gjennom Thailand, "Rolling 1000 km for veldedighet" dvs. fra Chiang Rai til Pattaya på rulle-ski. Det er de gale pensjonister som de selv sier og ler, Karl Fred Kristensen (Kalle) og Kjell Isak Sunde og nå Peter som følger på rulleskøyter.

The Viking
2012-10-19

Sputnik og Vivian tilbake på Lindas Restaurant
@

Det svinger på Lindas når Sputnik og Vivian spiller opp til dans. Det er 6 året på rad de kommer til Thailand og spiller på Lindas, så man kan trygt si at de er husvarme på Jomtien. De spiller hver fredag og lørdag ut januar, men i februar er ikke spilleplanen fastsatt ennå, noe vi kommer tilbake til. Så ta en tur til Lindas, lytt til herlig musikk og prøv en liten dans.

The Viking
2012-01-08

Copyright 2000-2024 The Viking, All Rights Reserved
På nett siden 1999 med informasjon og nyheter fra Thailand
Vikingpattaya