Årgang 25. Uke 21, søndag 26. mai 2024/2567

The Viking
2011 Damelunsj vinter/våren

Margareta inviterer til damelunsj!
14. januar - Vicky Restaurant & Guest House, Jomtien.
28. januar - Linda's Restaurant, Jomtien.

11. februar - Sigurd Brune Café, Thappraya, Soi 15.
25. februar-Hotel Avenue Inn Restaurant og Guest House, Jomtien.

11. mars - Big Horn Steakhouse, Pattaya.
25. mars - Vicky Restaurant & Guest House, Jomtien.

8. april - Linda's Restaurant, Jomtien.

Kom og møt skandinaviske og Thai damer.

Det serveres en subsidiert lunsj buffet med thailandsk og vestlig mat for kun 250 Baht, drikke kommer ekstra.

Påmelding til Margareta på tlf: 084 352 9621 eller e-post: [email protected]

2010 Damelunsj på Avenue Inn 3. desember
The Viking

Nok en gang, har vi gjort bekjentskap med en ny sponsor til Skandinavia Expats Club Pattaya.

De serverte Janssons fristelse (en smak av svensk jul) krabbeomelett og plomme-studded svinekam uten fett, du, det smakte som barndom. Thai-mat bestod av suppe, chic konge Paneng, og sjømat. Lunsjen ble avsluttet med kaffe og en godbit. Mange kom etterpå og fortalte meg at de syntes maten var så bra, dessverre kan jeg ikke ta på meg æren for det, men oversender den til personalet.

Å vite at Avenue stadig har opprydning for alle slags feil, gjør at du tør prøve maten selv om det ser litt rart i woken.

Denne gangen var vi 17 stykker og det var mange nye ansikter. Alle syntes det var fint å ha nye venner, selv om noen var litt nølende i begynnelsen da det så ut som vi var delt inn i grupper.

Vi hadde ikke før fått satt oss som snakker var i gang. Håper de vender tilbake. Det er spesielt gledelig når de nye sender tilbakemelding via telefon eller e-post og takker for hyggelig selskap og ønsker å være med i fremtiden. Dette gjør at jeg gjerne fortsetter, og som du vet hjelper det med navnelapper.

Her er et eksempel på e-post.
Hei Margareta! Takk for en fin damelunsj med god mat. Jeg vil også komme til lunsj i fremtiden bare for å bli kjent med andre damer.
Varm hilsen fra
Margaret M.


Damelunsj på Vickans
The Viking

Høstens andre lunsj ble tatt på Vickans Restaurant & Guesthouse, vår nye sponsor.

Vi ble servert en utmerket buffet som alle roste og verdsatte. Den besto av saftige kjøttdeig med løk, en deilig røkt laks med ditto poteter, soppsuppe, kylling spyd satey, wockat svinekjøtt Mu Pad og vårullen, alle like godt kokt og smakte aldeles fortreffelig.

Vi kommer gjerne tilbake til "Vickans".
Mange takk til Lars, Ay med personalet.
Margaret

Damelunsj hos Sigurd og Ulla
The Viking

Sesongens nest siste damelunsj var hos Sigurds Brune Cafe. Vi var 22 sultende og glade damer som møtte opp, kan dere tenke dere hele 22 så sent på våren hvor de fleste har reist hjem.

Stemningen var på topp og etter att vi hadde spist oss mette, ble de fleste igjen helt til klokken var 16:00 hvor praten gikk livlig tiltross for varmen. En stor takk til Sigurd og Ulla og personalet, samt ett stor takk til alle jentene som møtte opp!
Margareta

Damelunsj hos Stefan og May
The Viking

Vi var 21 damer som kom til Stefans Guesthouse den 11.12 hvorav 4 kom fra Ban Phi, utenfor Rayong noe som var ekstra morsomt.

Stefan fortalte at vi var de første gjestene i den nye restaurantdelen, så det ble som en liten ekstra ”Grand Opening”. Stefan fortalte oss også litt om sitt Guesthouse og tok oss med på omvisning.

Stemningen var høy som vanlig og vi ventet spent på og ta for oss på Buffet bordet, som vi viste inneholdt noen retter som var nye for de fleste. Først fikk vi Tom Yam Kong med reker som var veldig godt, noe alle rundt bordet var enige i, til og med jeg kunne spise den, for den var passe og sved ikke på tungen (første suppen for meg) perfekt May. Alle skal kunne spise av ett Buffet bord selv i Thailand og det kunne vi gjøre nå.

En annen kulinarisk rett var ” potatisgratäng med jätteräkor” har dere aldri spist dette før?
Stikk innom Stefans og smak, det er virkelig godt.

Ett nytt medlem, Sissel inviterte oss også til åpningen av sin nye butikk på onsdag som spesialiserer seg på klær for oss litt runde.
En stor takk til Stefan og May med personal.
Margareta

2009 Årets hedersmedborger
Vi utnevnte årets skandinaviske hedersborger i Pattaya og i år var det Margaret Westin som hadde fått flest stemmer. Margaret styrer damelunsjen på en verdig møte og det har faktisk vært en stor suksess. Margaret fikk en fin diplom til å henge på veggen.

Klubbens utvikling

I løpet av de siste tre årene har trenden vært mot et økende antall skandinaviske par som kom ned for ulike tidsperioder og det er en veldig fin utvikling, men noen kvinner kan oppleve at det noen ganger blir litt for ensomt, mannen er ofte på bowling, spille golf eller gjør noe annet med sine venner.

Derav ideen om jente lunsjer i en aktivitet som har vært høyt verdsatt. Margaret tar hånd om det hele og det betyr at jentene møtes annenhver uke hos en av vår sponsor restauranter, der de spiser en god buffet lunsj på subsidierte priser og trives i hverandres selskap.

Under hvert møte, er det danske, norske, svenske og thai jenter som kommer sammen. De er plassert slik at de ulike nasjonaliteter blir kjent med hverandre og det kan være en av årsakene til at alle synes det er så hyggelig.


2009 Årets første damelunsj ble holdt på Linda’s restaurant

Linda som nå er sponsor for Scandinavian Expats Club Pattaya hadde laget til en flott buffé til damelunsjen.

Vi ble 25 jenter som møtte opp, 9 svenske, 11 norske og 6 Thai.

Alle var enige om at Linda’s Restaurant var et koselig sted med hvite duker, blomster og levende lys på bordene. Hun hadde også satt frem et bord med blomster til Margareta for navnlappene til jentene og der sto selvfølgelig også Diplomet fra klubben som viste at hun var blitt sponsor. Takk for det Linda, noe som gjorde at man kjente seg ekstra velkommen.

På buffébordet fant vi: ribbe, pølser, kjøttboller, poteter og ulike sauser, samt thairetter, ris, gratinert krabbe, kylling med cashewnøtter, stekt ris med skinke, svineribbe med hvitløk og pepper og som Grand Finale serverte Linda varm eplekake med iskrem til kaffen. Maten smakte og alle gikk hjem mette og fornøyde.

Takk til alle medlemmer og gjester for den store oppslutningen om damelunsjene og jeg håper alle dere Expats jenter kommer på neste lunsj.

Margareta
Scandinavian Expats Club Pattaya, 16. Januar 2009


Fra Expats damelunsj hos Lindas

The Viking
Linda som nå er sponsor for Scandinavian Expats Club Pattaya hadde laget til en flott buffé til damelunsjen.
Damelunsj
The Viking

Jeg angrer ikke på at vi startet opp med damelunsj selv om det er litt ekstra arbeide i klubben. Vet dere hvorfor?

For det første har jeg fått ett kvinnelig sosialt nettverk rundt meg, noe jeg er glad for og som gjerne savnes her i Pattaya samt den store responsen jeg har fått fra dere damer i klubben.

Jeg takker alle dere som har deltatt med å skape denne herlige gjengen av jenter. Jeg håper vi sees riktig mange ganger på våre damelunsjer!
Klem fra
Margareta


2008 Fra Hotel Denmark 22. oktober

The Viking

Expats damelunsj
Den skandinaviske klubben har hatt sin første damelunsj arrangert av Margareta som ble en suksess.

Det var 15 damer som trosset regnværet, selv om mange kanskje skulle behøve kledsbytte før maten, men alle tok det med godt humør. Vi har tøffe damer i klubben!

Det var også koselig at flere av våre Thai damer kom med, så her mine herrer er det bare å oversette for deres Thai koner.

Etter velkomsten fortalte jeg at jeg var syn skadet og kommer for det meste til å kjenne dere igjen på røsten og det syntes alle var en bra informasjon. Det kom også opp om Tyrone og jeg var et par, noe jeg bekreftet.

På denne første lunsjen spanderte Expats klubben og vi hadde en herlig Thai buffet.

Alle syntes maten var god og det var ingen feil på stemningen hvor praten gikk i en blanding av skandinavisk, engelsk og Thai.

Dette mente alle var en fin måte å lære hverandre å kjenne på og litt mindre høytidlig enn i klubben, så vi kommer til å fortsette med damelunsjer.
Margareta


Damelunsj - en stor suksess

The Viking
Copyright 2000-2024 The Viking, All Rights Reserved
På nett siden 1999 med informasjon og nyheter fra Thailand
Vikingpattaya