Årgang 25. Uke 21, søndag 26. mai 2024/2567
Gecko, de kan være farlige de
The Viking
Gecko også kalt Tokay av Thaier.

Bare hør hva en venn av meg forteller om sitt møte med en stakkars liten Gecko på soverommet, det minner meg nesten om de gamle historiene om "musen og elefanten" for det var en Gecko som trakk det lengste strået!

Min venn fortalte meg at det begynte å bli litt for mange Gecko på soverommet så han bestemte seg for å prøve å jage ut noen og da var det kampen startet og vi vet jo alle hvor raske de kan være.

Han gikk opp i senga og begynte å slå etter Geckoen i taket og prøvde å følge etter da den smatt unna med det resultatet at senga brakk i to, han fikk tærne mellom plankene i bunnen, raste overende og brakk og knuste to tær.

Nå er jo min venn en tøff type så det var jo ikke snakk om å reise til lege for å få tærne sjekket da han mente at dette gikk over, det var ikke en liten Gecko som skulle ta knekken på ham nei.

Men, etter en uke måtte han kaste inn håndkle og reise på sykehuset da foten doblet seg i størrelse, vel fremme på sykehuset ble det straks tatt røntgen og det viste seg at det hadde gått betennelse i bruddet på grunn av at han ikke hadde søkt lege med en gang, noe som resulterte i innleggelse og operasjon.

Så i dag, nesten 2 måneder etter sin kamp med Gecko sitter han fremdeles i rullestol med gips nesten opp til "juvelene" og det blir nok lenge til neste gang han utfordrer en Gecko! Han påstår også at dette måtte være en hun Gecko, hva han mener med det er usikkert?

Jeg lovet i telefonen at jeg ikke skulle røpe hans navn, men om du bor i isan området og skulle se en mann rase rundt i rullestol, så vet du kanskje hvem jeg mener, kall ham bare for guds skyld ikke for Gecko kjemperen.

Så, hans ærbødige påstand, ikke min, er at Gecko i Thailand kan være farlige.

Johna


Copyright 2000-2024 The Viking, All Rights Reserved
På nett siden 1999 med informasjon og nyheter fra Thailand
Vikingpattaya