Årgang 25. Uke 22, mandag 27. mai 2024/2567

Arkiv 2002

Her har vi samlet en del av det som var publisert i 2002.

The Viking

2002 Oversikt over Go Go barer

En av Pattayas mange attraksjoner er alle Go Go Barene.

Her er en liste over de fleste av de som er aktive per november 2002.

 Les mer…

2002 Fra Best Friend Bar 17 10 års jubileum

The Viking
Her sitter Arve og Arve Lisland med Bo Deng og Lam Morrison bak.

The Viking
Det var fullt hus når Arve feiret 10 års jubileum for Best Friend Bar 17.
2002 NYTT STEAK HOUSE I PATTAYA

I juni i år åpnet en ny Skandinavisk restaurant i Pattaya!

BIG HORN STEAK HOUSE

Restauranten ligger i Central Shopping Arcade, vis a vis Mike Shopping Mall på 2nd Roaden.

Dette har nu blitt en liten restaurantgate i seg selv med bl. annet: Italiensk, Indisk, Hollandsk, Belgisk, Fransk, Thai restauranter og nå endelig et Skandinavisk Steak House.

De satser selvfølgelig først og fremst på BIFFER i ulike størrelse, samt T-BONE STEAK’S og andre grill og BBQ retter som navnet Steak House tilsier, men de har også mye annet på menyen. De serverer selvfølgelig også thairetter. Restauranten har selvfølgelig Air Conditioning.

Husets spesialitet er: BIG HORN’S FLAMBERTE PEPPER STEAK

Uten tvil, den mest populære retten i hele deres meny, 250 gram biff. indrefilet, preparert ved bordet i en RIKTIG pepper saus, hvor de bruker frisk Madagascan grønn pepper, og til dessert BIG HORN’S IRIS’H COFFEE, eller BIG HORN’S eple pai med iskrem.

Hyggelig betjening og god service er en selvfølgelighet og man kan sitte inne eller ute, men de fleste foretrekker nok å sitte i Air Conditioning da man kjenner seg både salig og varm etter et godt måltid, og kanskje en flaske god vin i tillegg. Hver søndag har man egen meny for hele familien, med spesiell barnemeny og gratis iskrem til barna.

De har også hente service fra hotellene, så det er bare å ringe å bestille bord og bilen står klar utenfor hotellet en halv time føre.

Restauranten er eid av Arve Lisland som driver ”Sailor Inn” og ”Best Friend Bar” og John A. Hærum, redaktøren av magasinet ”THE VIKING”

BIG HORN STEAK HOUSE ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen til ekte ”Steak House” tradisjon med sin uformelle atmosfære og saftige møre biffer i mange størrelser. Vi vil stå for en positiv opplevelse i en avslappet og uformell atmosfære.

Velkommen til bords!
"Big Horn Steak House" - stedet for biffelskere -


Copyright 2000-2024 The Viking, All Rights Reserved
På nett siden 1999 med informasjon og nyheter fra Thailand
Vikingpattaya