INNHOLD Årgang 21. Søndag 31. Mai 2020  [ 9 ]  

Markedsfør ditt firma/restaurant til skandinaver!

The Viking Media Center er det største og eldste forum for skandinaver i Jomtien/Pattaya og Chonburi distrikt og har representerer denne gruppen for mer enn 17 år på nett og i papirutgaven av magasinet. De skandinaviske landene Danmark, Norge og Sverige er naboer og språk så lik hverandre at vi forstår hverandre i både språk og skrift.

En annonse i "The Viking", rettet mot det økende marked av skandinaviske turister, kan derfor våre en god investering for dem som driver "Business" i dette området og ellers i Thailand både på Internet og i papirutgaven.Annonsér i The Viking på Internet med link til din hjemmeside/Facebook!
Du kan annonsere din eiendom, restaurant og dine tjenester på internett - der du vil bli sett av tusenvis av mennesker.

The Viking Internet er en viktig kilde til informasjon om Thailand til skandinaver som bor fast i Thailand, eller reiser regelmessig til Thailand.

Det er også en god mulighet for Thai relaterte firmaer i Skandinavia til å markedsføre seg for thailands venner når de er i hjemlandet!

Vår hjemmeside har rundt 150 000 besøkende per år. Vi sender digitale nyhetsbrev til ca. 4000 thailands reisende og fastboende 1 til 2 ganger i måneden.

Med en markedsføringspakke med banner på The Viking Nett og bilde og tekst på Expats nyhetsbrev gjennom en 6 måneders periode, vil tusenvis av thailandsfarere se ditt firma, enten de allerede er i Thailand, eller planlegger neste tur!

Dette er en unik mulighet til å nå direkte til kundens postboks og det vil også bli linket i nyhetsbrevet til informasjon og nyheter på The Viking Nett.Eksempel på bannerannonser for Internet.
Du kan selvfølgelig også annonsere med ulike egne
designet banner med link til din hjemmeside.

Kontakt oss for priser!

Priseksempel:
Minimum bindingstid for Internet annonser er 6 måneder.
Alle priser er i Baht.

En video presentasjon sier mer enn bare et bilde.
Vil du også reklamere med video? Vi kan hjelpe deg!
La dine kunder, både nye og gamle, se ditt firma på video.
Vi kan lage en reklame video som du kan bruke til din Business,
om du ikke allerede har fra tidligere for reklame på nett.
Kontakt:
The Viking Media Center
epost@vikingpattaya.com
Adresse: 413/32 Thappraya Road, Jomtien
Jomtien Complex - Chonburi 20150