INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 831 ]  
Ny dansk ambassadør i Thailand
Mandag 5. september 2016 tok Danmarks ambassade i Bangkok imot deres nye ambassadør, Uffe Wolffhechel og hans kone Susie A. Ruff. Ambassadøren og hans kone inviterte hele personalet på lunsj i ambasadørens bolig.
De har vært her i mindre enn en uke, men har allerede hatt mange positive møter med Thailand og folk her.

Uffe Wolffhechel har et betydelig pensum som diplomat. Før han kom til ambassaden i Bangkok har Uffe Wolffhechel fungert som den danske ambassadøren i Kabul, Afghanistan fra 2014 til 2016. Ambassadøren er gift med Susie A. Ruff som jobber som selvstendig Business Innovation konsulent.

Videre har ambassadøren og hans kone en lidenskap for jernbaner. Det første ambassadøren gjør på en ny destinasjon er å se inn i den lokale jernbanesystemet. Denne sommeren har han og hans kone tatt den amerikanske "Amtrak" toget fra New York til Savannah, Georgia. Snart vil det også bli ombordstigning på thailandske tog. Han er også en hyppig løper - både i utforskning av byer eller på tredemølle.

De ser veldig frem til å samarbeide og styrke den gode tradisjonelle Thai-danske relasjonen.
Kilde: ScandAsia v/ Maria JønssonDen nye ambassadøren Uffe Wolffhechel med kona Susie A. Ruff og medarbeidere på ambassaden i Bangkok.