INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 818 ]  
New Nordic satser videre i Norge og Thailand
Daglige leder i Norge
Knut Holstrøm
Vi fikk intervju med Knut Holstrøm når han besøkte New Nordic på Jomtien og han fortalte at det var spennende ting som skjer nå når New Nordic har åpnet kontor i Norge.

AsiaSpesialisten AS, nå en del av New Nordic Group i Thailand.
Vi har fått nye eiere, og er nå en del av New Nordic Group, den største utbygger av hotell og leiligheter i Jomtien området i Thailand.

New Nordic Group kan i dag tilby ca 5000 hotellsenger og har ca 50 utbyggingsprosjekter pågående eller planlagt. Alle disse prosjekter er primært i Jomtien området, men gruppen vurderer også utvidelse til andre områder i Thailand, bl.a. Koh Samui. Gruppen vurderer også videre internasjonal ekspansjon, og vil muligens investere i et stort prosjekt på Filippinene i løpet av 2015.

AsiaSpesialisten AS vil bli New Nordic Group's salgskontor i Norge samtidig som vi fortsetter vår sterke satsing på salg av reiser til hele Syd Øst Asia. I den sammenheng flytter vi i disse dager inn i nye, flotte kontorer sentralt og på gateplan i Tønsberg. Vår nye adresse er Storgt. 43 med inngang fra Møllergt. Her selges flybilletter, Hotell opphold, turer, Asiaspesialisten skreddersyr tur til alle behov.

Her bygger vi også opp et salgskontor for salg av leiligheter i Thailand igjennom New Nordic Group. Herfra vil vi selge leiligheter i en rekke prisklasser, vi vil arrangere visningsturer og holde andre aktiviteter og informasjoner for kjøpelystne nordmenn og skandinaver.

Ta kontakt med vår daglige leder Knut Holstrøm for flere opplysninger om � investere eller kjøpe leiligheter hos New Nordic, Jomtien i Thailand,

Kontor Norge +47 33502301 / Mobil Norge +47 92012072 / Mobil Thailand +66 879413677 -
knut@new-nordic.com


Nye flotte kontorer sentralt og på gateplan i Tønsberg.
Vår nye adresse er Storgt. 43 med inngang fra Møllergt.

Knut ønsker deg velkommen til en thailandsprat, enten det gjelder flybilletter eller investering i eiendom.