INNHOLD Årgang 21. Søndag 31. Mai 2020  [ 815 ]  
International Food & Beverage Party 2015
Åpningstalen for International Food & Beverage Party 2015
The Viking var invitert til party på Foodland og som vanlig bugnet det av mat og vin på alle bordene, så torsdag ettermiddag 14. mai var hele den nedre parkeringsplassen på Foodland omgjort til ett International Food & Beverage Party og smaksplass for Foodland delikatesser.

Denne ettermiddagen samlet det seg mer enn 500 - 600 glade mennesker, turister og thailendere om hverandre og topp kvalitet internasjonale mat og drikke med viner fra 7 Thai vin distributører. Det var et bra utvalg av thai, kinesisk, australske, italienske og koreanske matvarer, pluss Foodland sin egen Butchers Choice utvalg av kvalitet kjøttprodukter.

Foodland i Pattaya ble åpnet i 1989 og de fleste som tilbringer noen måneder i Pattaya kjenner til butikken som er ett av de steder vi Faranger går for å kjøpe litt importerte matvarer og ikke minst fra den velassorterte ferskvaredisken som er en av Pattayas beste.

Dette Mat & Drikke Party har vært holdt i alle år for å vise takknemlighet til Foodlands kunder, og for å live opp byen, i tråd med Pattayas rykte som en topp turistby.


Foodlands eiere og nøkkelpersoner ønsket alle velkommen etter som gjestene strømmet på.

Det bugnet av ferskvarer på 2 store matbord.

Her gjøres alt klart til åpningen.