INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 809 ]  
Media fra 60 land er invitert for å fremme Thai turisme
Media fra 60 land er invitert for å fremme Thai turisme med spesiell vekt på de skandinaviske journalister.

TRANG 22. januar 2015, vil The Tourism Authority of Thailand (TAT) holde en pressekonferanse hvor de har satt opp tur for media representanter fra 60 land som vil besøke kjente steder i Thailand.

Som en del av planen for å gjøre landet bedre kjent blant utlendinger, vil TAT lede en gruppe utenlandske journalister å observere karakteristiske turistattraksjonene i åtte provinser, inkludert Lampang, Loei, Trat, Ratchaburi, Samut Songkhram og Nakhon Pathom.

TAT plan er også å gi spesiell oppmerksomhet til skandinaviske turister som statistisk viser at et større antall skandinaver har en tendens til å reise utenlands som individuelle turister og ikke bare i grupper.

For å vekke deres interesse for Thailand, vil TAT kontoret i Trang-provinsen ta 14 journalister fra skandinaviske land til Trang og Nakhon Si Thammarat å oppleve lokal mat og besøke attraksjoner som Koh Kradan, og lokalt håndverk landsbyen.
Journalistene har angivelig akseptert TAT invitasjon.
Kilde: National News Bureau of Thailand.Det finnes mange flotte plasser du burde besøke i Thailand og en av dem er Chanthaburi. En nydelig plass med mye for turister som The Viking anbefaler.

Klikk på bilde å se mer fra Chanthaburi…