INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 805 ]  
Nye beach-stol regler i Pattaya
Delt avgjørelse på de nye beach-stol regler.
Det strammes inn i Pattaya også, ingen solstoler og parasoller på onsdager! Selgerne/eiere av stoler og solparasoller på stranden og soldyrkere har mottatt de nye tilbudt med blandede følelser når det gjelder Pattayas nye beach-stol forskrifter, mens de klaget over den nødvendige onsdag nedleggelse, mens turistene sa de satte pris på å ha et valg.

Chonburi Province tjenestemenn ferdigstilt det nye regelverket 12. desember som vil gi Pattaya og Jomtien strender en stol/solparasoll fri dag i uken og gi noen flere meter med gratis sand for publikum på andre dager.

Poon Burat, 51, sa han kom fra Sisaket for 17 år siden for å ha sin beach-stol konsesjon på Pattaya Beach Road Soi 11 og 12. De nye reglene sa han, vil koste ham rundt 14 prosent av sin virksomhet, ved at han må stenge en gang i uken.
Kombinert med effekten av lavere turisme og en treg økonomi, sier han at 14 prosent føles mer som 70 prosent. Poon sa han er avhengig av gjengangere, som det har blitt mindre av.
De nye reglene, sa han, har sine fordeler og ulemper. Det er bra at stranden vil se vakrere ut, men baksiden er de økonomiske konsekvensene.

Newzealandske Darryl Reeves, 59, sa han har besøk Dongtan Beach i tre år. Han er fornøyd med at turister har nå valget mellom å ligge på sine egne matter eller leie strandstoler. Han sa han liker å bringe sin familie til stranden og noen ganger de tok med sin egen matte. Andre ganger leide de stoler. Han er enig med ideen om at stranden skal ha delt rom for både strandstoler og for turister som kan ligge på sanden.
Kilde: Pattaya Mail.


Det var pakket bort stoler og parasoller på stranden i Pattaya, men det var bra med folk som lå der.

På Jomtien var det samme, alt var stuvet bort og folk lå direkte på sanden, det skal bli spennende å se om dette vil fungere, så ikke strendene blir ryddet permanent, som i andre deler av Thailand.


Bilde er tatt i dag 30. desember og viser hvordan de nye reglene skal praktiseres.
Det er nye oppmålinger for felt med strandstoler/solparasoll områder, så det blir åpne plasser for de som vil ligge på stranden.
Blir bra tror jeg…