INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 803 ]  
Den 10 Pattaya Beach Fotball Cup 2014
Norge tok Gull 2014.
Det er 5 året på rad at Norge tar Gull og dette året var vi ikke favoritter, da vi hadde et tap i de innledende kampene mot akkurat England som vi møtte i finalen.

Så, favoritter for årets Gull var Ivory Coast og England. Men etter som kampene ble spilt, ble Norges lag mer og mer samspilte og vi kom oss til semifinalen hvor vi vant over Ivory Coast etter 2 – 2 på ordinær tid hvorpå vi vant straffespark konkurransen og så var vi i finalen hvor vi skulle på ny møte England.

Nå ville vi ha revansj og det fikk vi, det ble 5 – 3 til Norge og GULLET var sikret!

Det er mange vi skal takke, som var en del av denne seieren, ikke minst våre trofaste supportere som heiet oss frem til seier i finalen og våre sponsorer!

Les mer om veien til finalen og se mer bilder og litt fra de tidligere finaler hvor vi for første gang var med i 2009 hvor det ble sølv og 2010 Gull, 2011 Gull, 2012 Gull, 2013 Gull…

Se også video med intervju og finalekampen.

Artikkelen fortsetter under bildene…


Gull laget 2014

Fra venstre bak: John A. Haerum Manager (Johna), Jonas Ueland Kolstad, Rune Kandal Lagleder/trener, Marius Brath, Peter Sørensen, Johan Salveson, Lars Hempkins.
Front: Tom Rune Sørensen (Senja), Trond Olsen, Fredy Bidro, Tommy Andre Lande, Pak Ling Li.


Her har Norge fått overlevert pokal og medalje som viser at vi tok Gull i strandfotball 2014.
Det var en forrykende og spennende finale som kunne vippe begge veier, først 1 – 1, så 2 – 2, så 3 – 3 og først ut i tredje periode fikk vi først inn 4 – 3 som vi greide å holde på og da det 5 målet kom noen minutter før slutt, viste vi at Gullet var vårt.
Norge 5 – England 3.

Den siste strategs påminnelse fra Rune og peptalk føre finalen er i gang og det funket, gutta spilte en eventyrlig finale.
Vår eminente sjef for supporter gruppa Bjørg Inger for flere 100 nordmenn, på benken sammen med Johna og Rune.

Vi er også stolte over at Tom Rune Sørensen (Senja) fikk pokalen for turneringens beste sportsmannsånd og rent spill.
De norske spillerne var populære og alle ville gjerne avbildes med dem. Her er Pak Ling med to av sine fans.


Et koselig bilde etter at finalen var ferdig med ulike team og det ble knyttet mange nye vennskap mellom Beachfotball spillere.

10th Pattaya Beach Football Cup FINAL day
Norge tok Gull igjen i 2014
Se video med intervjuer og selve finalekampen...

Det er 5 året på rad at Norge tar Gull og dette året var vi ikke favoritter, da vi hadde et tap i de innledende kampene mot akkurat England som vi møtte i finalen. Så, favoritter for årets Gull var Ivory Coast og England.
Som vanlig en stolt manager, Johna.

Produced, filmed and edited by Barry Upton for Pattaya People Media Group
Veien til finalen i vår gruppe!
Følgende 10 nasjonale lag deltok:
1. Thailand, 2. Norway, 3. England, 4. France, 5. Ireland, 6. Finland, 7. Holland, 8. Russia, 9. Ivory Coast 10. Moldova.
VIP Team 1. Pattaya People Media Group, 2. Citiy Hall.
Norge – Frankrike 6 – 4.
Det ble en spennende åpning av strandfotball turneringe på Jomtien i kampen mellom Norge og Frankrike.
Det var tydelig at de norske gutta var litt rustne og resultatet 6 – 4 til Norge var en ren arbeidseier som kom i tredje periode, så vi får se i morgen, hvor vi møter England hvor vi ligger and på lista.
Det var sterke sifre fra noen av de andre lagene.

Norge – England 3 – 6.
Det ble litt for spennende i strandfotball turneringe på Jomtien i kampen mellom Norge og England, og resultatet ble dessverre tap, Norge 3 – England 6. Vi kan skylde på mye, nye spillere, dommer i mot og 6, 7 stolpeskudd, men målene teller og England var bedre enn oss!

Norge – Irland 0 – 17.
I dag gikk det veien for Norge i Beach fotball turneringen. Men, nå er ikke det noen målestokk på hvor vi ligger på lista, da de fleste har vunnet over Irland med stor målforskjell, så vi får se i morgen når vi møter Finland.
Men humøret var selvfølgelig på topp og vi avsluttet med middag på Friends Cafe på Jomtien, som er en av våre sponsorer.

Norge – Finland 10 – 2.
En grei kamp hvor guttene har blitt samspilte, så det er tydelig at treningsøktene hver dag fra kl. 09:00 har gjort underverker og at vi tar dette seriøst.

Semifinale Norge – Ivory Coast 6 – 4.
I dag var det virkelig spennende da Ivory Coast var regnet som favoritter, men gutta har fått taktikken og pasningene til å sitte bedre, så det er tydelig at treningsøktene hver dag fra kl. 09:00 har gjort underverker og at vi tar dette seriøst.
Det ble 2-2 etter ordinær tid, med straffe konkurranse hvor Norge til slutt vant 6-4.
Lenge siden vi har hatt en slik spennende kamp, i forsvar er guttene fantastisk, men mangler enda litt på å sikte inn skuddfoten.
Vi møter England i finalen, som slo Russland der det var 6-6 ved full tid og 13-12 etter straffe.

Artikkelen fortsetter under bildene…


Etter seieren over Irland, ble det en matbit på Friends Cafe som er en av våre sponsorer.
Seiersfesten ble sponset av to gode venner fra Norge, Morten og Per så det ble Julemat på Lindas Restaurant på Jomtien.
Våre sponsorer:
Pattaya Self Storage: www.pattayaselfstorage.co.th'

Little Norway Condo: littlenorwayjomtien.com'

Lorry Bar på Jomtien: www.facebook.com/Sorrycafe?fref=ts'

Friends Café på Jomtien: www.facebook.com/friendscafejomtien '


Pattaya Beach Fotball 2013 GullPattaya Beach Fotball 2012 Gull
 
 Søndag 22. desember, var den siste spennende dag for den 9 internasjonale Beach Fotballturnering på Jomtien Public Sport Field.
Denne spennende Beach Fotballturnering skapte en norsk atmosfære på Jomtien Beach der Pattaya International Beach Football Cup foregår, for det var ingen tvil om at Norge hadde den største supportergjengen.
Mine damer og herrer.
Norge tok gull tredje året på rad, men denne gangen i finalen var det følge helt hjem og etter full tid sto det 2 – 2 og det hele måtte avgjøres på straffespark konkurranse, som Norge vant.
Se video og bilder…
 Les mer...Les mer...

Pattaya Beach fotball 2011 GullPattaya Beach fotball 2010 GullPattaya Beach fotball 2009 Sølv
Jomtien 23. desember 2011.
Norge tok Gull i dag ved seier over England med 4 - 0. Spenningen var stor føre kampen og det var ikke fritt for at gutta hadde litt sommerfugler i magen som de sa, da England hadde et solid og godt lag.
Se video og bilder…
Jomtien 8. november 2010.
Norge tok Gull…
Pattaya Internasjonal Beach Fotball Cup kommer til Jomtien Beach for 6. året på rad! Mandag kveld, på Jomtien Public Sport Field, ble sjette International Beach Football Games åpnet offisielt av Pattaya Citys ordfører Ittipon Khunpluem.
Se video og bilder…
Dette var første året Norge var med i turneringen og flere som bor i Pattaya vil nok kjenne seg igjen.
Les mer...Les mer...Les mer...