INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 799 ]  
Enveiskjøring på Jomtien Beach Road
Vi er på bilde ved midten av Jomtien Beach Road hvor et av de største hotellene ligger, Jomtien Welcome Inn.
Enveiskjøring på Jomtien Beach Road som skulle starte 12. november Oppdatering: 13. november, varaordfører Ronnakit Aekasing informerte at Pattaya City Hall har satt prosjektet på vent fordi det kan påvirke turismen i høysesongen. Han sa også at antall polititjenestemenn var utilstrekkelig til å styre det nye systemet.

Det har lenge hvert diskutert om å legge Jomtien Beach Road over til enveiskjøring og en kunngjøringen ble gjort fra Pattaya City Hall på ettermiddagen torsdag 30. oktober at Jomtien Beach Road vil bli enveiskjørt.

Dette vil bli en stor overgang fra dagens trafikk og vil bli fra onsdag, 12. november 2014 og vil påvirke strekningen fra krysset med Jomtien Second Road (nær Matchanu Monkey Statue) ned og langs stranden og vil ende ved Chaiyapruek krysset hvor det går opp til Jomtien Second Road.

Vi er spente på hvordan trafikkbilde blir og om de greier å få alt på plass for enveiskjøringen til den 12. november og ikke minst hvordan handelsstanden, restauranter, hoteller og markeder etc. vil motta dette.


Enveiskjøring på Jomtien Beach Road
Enveiskjøringen vil starte fra krysset Thappraya Road og Jomtien Second Road ned mot beachen.

Enveiskjøringen stopper i krysset ved Soi Chaiyapruek der politistasjonen ligger, hvor veien går opp til Jomtien Second Road og Sukhumvit.