INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 797 ]  
Det thailandske turistbyrået ønsker vår nye direktør velkommen til Stockholmskon
Pakkanan Winijchai er utnevnt til ny direktør for det thailandske turistbyråets Stockholmskontor. Oppdraget, som varer i 4 år, startet i begynnelsen av august. Hun kommer direkte fra det thailandske turistbyråets kontor i provinsen Sukhothai i det nordlige Thailand. I Stockholm etterfølger hun Nalinee Pananon, som etter fire år i Sverige vender tilbake til Thailand.

Pakkanan Winijchai tiltrer som den fjerde direktøren i rekken siden det thailandske turistbyrået åpnet sine dører i Stockholm i 2002, og etterfølger dermed Nalinee Pananon. I rollen som direktør vil hun lede arbeidet med å løfte frem Thailand som turistmål i Norden og Baltikum.

Khun Pakkanan Winijchai har lang erfaring fra bransjen og organisasjonen og er dermed en utmerket etterfølger. Hun vil lede det fortsatte arbeidet med å styrke Thailands varemerke og fremme en bærekraftig turisme, sier Nalinee Pananon, som etter fire år i Stockholm nå vender tilbake til hovedkontoret i Bangkok.

Pakkanan Winijchai har arbeidet ved det thailandske turistbyrået i 21 år. Arbeidet i Stockholm blir hennes første oppdrag utenfor Thailands grenser. Tidligere har Pakkanan arbeidet i regioner i det nordlige og sørlige Thailand, blant annet Phitsanulok, Tak, Uthai Thani, Phuket og senest i Sukhothai.

Jeg er svært glad for endelig å være på plass. Jeg både tror og håper at min erfaring fra turistnæringen i Thailand skal komme til nytte her i Norden. Som vi alle vet har Thailand lenge vært et populært reisemål og mitt håp er at båndet landene imellom ytterligere kan utvikles, sier Pakkanan Winijchai.

Før du reiser til Thailand, besøk gjerne websiden for reisetips!
Kilde: Tourism Authority of Thailand
Les mer på websiden til Stockholmskontoret...