INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 790 ]  
Banantid i Jomtien/Pattaya!
Ja, nå mener jeg ikke at vi bare sitter og spiser bananer, men det er faktisk ikke så mye annet og ta seg til i denne stilleste delen av lavsesongen, heller ikke så mye å skrive hjem om.
Jeg må innrømme at jeg aldri har sett Jomtien/Pattaya så stille som nå og det er vel mange årsaker til dette, alle er jo spente på de nye visumregler, eller er det for varmt og godt vær i Skandinavia som vår venn Otto sier, så folk blir hjemme?

Nå er det ikke bare skandinaver som har reist hjem, men stort sett alle turister utenom pensjonister som mer eller mindre bor her hele året.

Restaurant og bareiere klager også da de aldri har hatt så lite kunder selv om det er lavsesong, så det er tydelig at også sommerturister i hvert fall fra Skandinavia har blitt hjemme, så vi må nok vente til høysesong før det blir noen turister og expats som kommer for å overvintre.

Vi anbefaler også alle som skal være mer enn 30 dager i Thailand om å få turistvisum fra Skandinavia, da alle typer av visarun blir stoppet fra 12. august, noe som gjør at du ikke kan reise til et av våre naboland for å få utvidet visumtid.
Les det hele og årsaken til de nye visumreglene på The Nation… (Engelsk)Pattaya Beach Road mandag 14. juli kl. 18:00.
Omtrent ingen trafikk er et sjeldent syn og her bruker det å være fullt av biler. Selv motorsykkeltaxi karene klaget på at de ikke hadde kunder.


Fra Kwannet Pator som før har vært presentert her i The Viking med sin butikk Windfjord har The Vikings midlertidig lokale representant fått presentert denne skjellsettende værrapport.
I disse fotballtider må kommentaren bli:
Bangkok 29 – Bergen 30!
Hilsen Otto.