INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 768 ]  
Ripleys Believe It or Not - Pattaya.
Pattaya 8. januar 2014.
I serien fra vårt nærmiljø til nytte og nøye!

Kjære leser av The Viking.
Ferdes du i Pattaya noen ganger kan du ikke ha unngått å ha sett dette spektakulære blikkfanget over inngangen til shoppingsenteret Royal Garden Plaza. Akkurat dette bildet ser du fra Second Road siden.

Kanskje har du passert og tenkt at dette er bare enda et morsomt markedsføringsinnslag av flere i Pattaya. Men har du virkelig søkt nærkontakt med Ripleys Believe It or Not?

Kanskje har du shoppet på Royal Garden noen ganger, hørt skrikene fra den skumle avdelingen som gir skrekkbandet fryd for barna som med svette hender krampaktig holder storesøsken, mamma, pappa eller annen familie i hånden.

Men dette er ikke Ripleys Believe It or Not.
Riktignok ligger de i samme nærområde inne i kjøpesenteret. Men i Ripleys er det forundringen, nysgjerrigheten og opplevelsen av rare og merkelige ting som tilfredstilles, - for barn og voksne i alle aldre.

Robert Ripley
Robert Ripley startet tidlig på 1900 tallet som samler av merkelige, kuriøse objekter fra alle verdenshjørner. Det har resultert i Ripley museum nesten over hele verden, USA, Australia, Europa, Asia.

I Thailand er det Pattaya som representerer Ripleys Believe It or Not.

I dag er Ripleys representert innen film, TV, radio, bøker, magasiner, videospill over store deler av verden.

Så neste gang du planlegger en vandring i Pattaya sentrum, alene eller med barn, venner eller familie - spander en time, gå inn i Rotal Garden Plaza, opp i annen etasje, kjøp billett og ha en annerledes og forunderlig opplevelse. Jeg tror du blir fornøyd!
For The Viking - Otto