INNHOLD Årgang 21. Søndag 31. Mai 2020  [ 767 ]  

En liten oppdatering fra Friends Cafe
Et aldeles nydelig smørbrød!
Et lite tips: Som man ser ligger det en frossen smørpakke i brødkurven og det verste jeg vet er å sitte og fikle med denne for å få den åpnet, spesielt når du ikke har lange negler.
Hva med å la betjeningen gjøre dette og server smøret i en liten skål, noe som også gjør den lettere smørbar.
Mange vil også ha Thai retter, men det kan være vanskelig å vite hva det er, be om bildemeny.
Friends Cafe - Ny norsk restaurant på Jomtien
Jomtien desember 2013
Vi fikk høre at det var åpnet en ny norsk restaurant på Jomtien og måtte selvfølgelig ta en tur, da dette hørtes spennende ut.

Og riktig, 20 meter før Jomtien Beach på Thappraya Road fant vi den, hvor vi ble vi mottatt av eieren som viste seg å være en dame, Stine Larsen fra Jessheim.

Nå er det ikke mange norske restauranter i Jomtien/Pattaya som har norsk dame som eier, så vi spurte selvfølgelig om hvordan hun endte opp som restauranteier på Jomtien.
Hun fortalt at når hun bestemte seg for å flytte til Thailand og Jomtien som hun hadde feriert i mange år tidligere, måtte hun ha noe å holde fingrene i og så seg rundt etter mange forskjellige typer av forretning, men endte opp med restaurant/kafé da hun hadde litt erfaring av dette fra Norge.

Så var det å finne lokale, noe som ikke er så lett i Jomtien, men når hun fant dette så nære stranden var det bare å slå til og sette i gang med oppussing, da hun ville ha den ferdig til jul.
Og vi ser straks at det er en dame som driver om vi kan si det slik, for nydelig og smakfullt har Friends Cafe blitt med plass til ca. 40 gjester.

Så var det maten.
Det skal jo ikke bare være pent å se på, men det viktigste er jo maten. Menyen er grei, med mange kjente norske retter, internasjonale og selvfølgelig godt utvalg av Thai retter og til akseptable priser.
Selv bestilte jeg en Thai rett og det smakte aldeles nydelig, og Stine fortalte at de la vekt på ferskhet og topp kvalitet ingredienser.

Service.
Her var det ikke mye å sette fingeren på og hun har vært heldig med serveringspersonalet, som har vært mange år i gamet og er raske og ikke minst, smilende og blide.

Men, hvorfor bare høre på meg, ta en tur innom hils på Stine og se og smak for deg selv…
Johna

PS:
Det eneste jeg savnet, var et lite utvalg av kaker jeg kunne bestille til kaffen men det kommer kanskje med tiden, men så er jeg også en kake-mons.Vi intervjuer Stine og smaker på maten.

Friends Cafe er smakfullt og koselig dekorert.

Stine og personalet ønsker deg hjertelig velkommen!