INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 763 ]  
Vi har besøkt Pattaya Park Night Plaza
I serien fra vårt nærmiljø til nytte og nøye!
Ikke hørt om det?
Da må du lese denne nyttige informasjonen spesielt for deg som bor i Pratamnak området.

Om du av og til savner de store markedene i Pattaya men syntes det blir litt for langt å reise inn til byen, så kan The Viking trøste deg med at hjelpen er nærmere en du kanskje trodde.

Holder du til i Soi 4 eller Soi 5 i Pratamnak så ta deg en tur til Soi 6 en kveldstund.
Her åpenbarer det seg et enormt marked som kan måle seg med de aller fleste markedene inne i Pattaya. Her er klær, frukt og grønt, sjømat, suvenirer, restaurant og til og med en svært sjenerøs parkeringsplass. Det er vi ikke bortskjemt med inne i Pattaya.

Markedet har egen scene med show nesten hver kveld.

Denne enorme plassen huset tidligere år et russisk sirkus som alltid besøkte området på denne tiden. Naturlig, siden Soi 6 området er der hvor de fleste russere holder til Pratamnak, så du må regne med å høre mye russisk rundt deg når du besøker markedet.

Det er selvsagt bare thaier som driver utsalgene, og som skandinav kan du i alle fall uttrykke deg litt på engelsk, et språk som de aller fleste russere er kjemisk fri for.

Så når thaiene i salgs bodene kan kommunisere med deg på enkelt engelsk blir de glade, kommunikasjonen blir så mye enklere.


En av de mange ”handlegatene” på dette markedet.
Unn deg en kveldstur til Pattaya Park Night Plaza. Bor du i Pratamnak så er det en del av ditt nærområde.
Stort utvalg av fisk og skalldyr. Her en av mange boder som frister med dette.

Litt i utkanten av markedsområdet. Mannen i den hvite stolen sover, konen er antagelig for lengst forsvunnet inn i labyrinten av fristende tilbud og har forlengst glemt stakkaren.
Scenen er en del av markedstilbudet. Her opptrer thaier men også turistene har full anledning til å fremføre sine ferdigheter. Russerne er ikke vanskelig å be i så måte virker det som.
Markedet har åpent hver dag fra kl. 12:00 til Kl. 01:00
For The Viking – Otto.