INNHOLD Årgang 21. Søndag 31. Mai 2020  [ 727 ]  
Suksabai Residence, nytt norsk hotell
Bjørn Nordbakk, Jakkaphan Prasaja (Jacki) og Arunee Nordbakk (Toy)
Vi har fått et flott norsk hotell med 70 rom nesten i sentrum av Pattaya. Det er Arunee (Toy) og Bjørn Nordbakk som har bygd opp dette flotte hotellet.
Meningen var i fra start og bygge et apartments bygg og de begynte å bygge i september 2011 og i november 2012 kom de første gjestene, noe som også er grunnen til at alle rom har små komplette kjøkken noe man skulle tro vil trekke til seg langtidsboende.

Men, i desember 2012 endret det seg fra apartments til hotell.
De var heldige nok til å få tak i en profesjonell manager Jakkaphan Prasaja (Jacki) som hadde 30 års fartstid fra 5 stjernes hotell i Bangkok og hadde gode forbindelser innen reiseliv i Thailand, som straks så potensialet og i samråd med Toy og Bjørn, ble man enige om navnet Suksabai Residence og det ble gjort om til hotell for å tiltrekke seg reisegrupper fra hele Asia, noe de har lykkes med.

Nå var det jo selvfølgelig ikke bare å endre navn og status, her måtte det nye investeringer til.
I tillegg måtte de endre mange av sine rom fra å ha dobbeltseng (queen bed) til å ha delte senger(twin bed).
Ny lobby med 24 timers resepsjon var nødvendig så nye ombygginger måtte til. I prinsippet var hotellet ferdig i mars i år 2013.

19 juli holdt de et kombinert grand opening thank you party og de anser nå hotellet helt ferdig.
I dag operer vi med å selge rommene fra første til fjerde etasje for reisegrupper, hovedsaklig fra Asia men fra oktober blir Europa og ikke minst Skandinavia vårt hovedmarked forteller Toy.
Femte etasje bruker vi for vestlige gjester og sjette etasje er vår VIP etasje med våre flotteste rom. Denne etasjen har adgang kun med eget nøkkelkort.
Alt på disse rommene er av ekstra høy kvalitet.
46" flatskjern internett TV og surround system. Hele hotellet har installert 2 fiberoptiske linjer med internetthastighet på 50MB. Alt er WIFI.
Saltvanns svømmebasseng som ligger svært avskjermet til. Her kan man nyte mat fra restauranten eller en kald øl fra baren.

Assisterende manager er Riza j. Gadia som er fra Filippinene og selvfølgelig snakker godt engelsk samt tagalog.

Man kan booke rom direkte i resepsjonen men ofte finner man billigere priser på internett. Vi har nettopp signert avtaler med Asiarooms.com, Laterooms.com og Agoda.com.
Man kan booke rom for daglig eller månedlig pris.

Vi The Viking ble mektig imponert når vi besøkte hotellet, store flotte rom og suiter med ett eller to soverom, med alle fasiliteter som du ønsker deg ved et hotellopphold og ikke minst ved at rommene har kjøkken for langtidsboende.

Det skal heller ikke bli noe problem med språket, Toy med norsk, engelsk og Thai, Jaci med engelsk og Thai, Riza med engelsk og tagalog.
Gå gjerne inn på deres web side, www.suksabairesidence.com og se rom typer, priser etc.

De har selvfølgelig henting fra flyplassen og minibuss for utflukter rundt i distriktet for de som har interesse i å se litt mer enn bare Pattaya!

Johna


Flott hotell med alle fasiliteter.

Resepsjon som også har en liten minimart shop.
Flotte og store enkelt/dobbelrom.

Vip suite med 1 eller 2 soverom.
Vip baderom, lekre med jazzuci tubs.

Flott swimmingpool, egner seg også ypperlig til poolparty.


En liten oversikt over Suksabai Residence.
Se vår video fra Suksabai Residence Hotell.
Oversikt over resepsjon, rom, restaurant, bar og våre fasiliteter.

Meget familievennlig og egner seg ypperlig for Long Stay.

Book i dag!