INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 726 ]  
The Viking Magasinet sept/okt er ute nå!
Vi er på gata igjen og håper dere tar godt i mot vårt magasin og kom gjerne med synspunkter, både ros og ris.

Det er 13 år siden den første trykte utgaven av The Viking så dagens lys, før det kom den i printet versjon, og i de første årene kom den ut hver måned, men da den gamle ble syk måtte jeg legge inn årene med fast utgivelse og siden har den kommet ut mer sporadisk, men vi kommer ut!

I dette nummer, fine artikler om barnehjemmet, Tuk-Tuk, nytt norsk hotell, hva skjer i den skandinaviske klubben, med mer og mye smått og godt for våre lesere.

The Viking magasinet og web siden på Internet er nå et eget firma som dere ser av overskriften, så om du skulle være interessert i å være med å bli en del av dette, så kontakt oss, da vi søker samarbeidspartner.

Magasinet distribueres gratis på steder med skandinavisk tilknytning i turistområdene i Thailand.
Listen inkluderer ca. 150 steder med hovedvekt i Pattaya/Jomtien området. Du finner også magasinet i Rayong, Cha-Am, Hua Hin, Bangkok og Phuket og enkelte steder i Isan, så send oss gjerne adresser rundt i Thailand hvor du mener The Viking burde være!

Vi skal også bli frekkere, roser eller kaktus.
The Viking kommer til å dele ut Roser til skandinaver som har bidratt med noe positivt i vår skjønne by, hjulpet andre, gitt god service osv.
Så send inn forslag og fortell hvorfor du mener personen har gjort seg fortjent til en blomst!
Men, vi kommer også til å ha en liten Kaktus på lur!

The Viking takker.
Jeg vil igjen takke alle dere som bor rundt i Thailand og ikke minst driver etablissementer i Pattaya for gode tips, artikler, annonser og støtte til dette nummer av The Viking.

Kontakt oss gjerne!
Johna & Noi
marketing@vikingpattaya.comLitt fra vår gourmet seksjon i The Viking.
Velbekomme og velkommen til bords, håper det smaker.