INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 708 ]  
Colosseum – Ny kabaret åpner i Pattaya…
Mange av dere som kjører på Thepprasit Road, har sett den flotte bygningen som minner om Colosseum i Roma og undret på hva det skal bli.

Vi kjørte innom og var så heldige at eierne var tilstede hvor vi fikk et lite intervju.
Dette skal bli et nytt underholdningssenter med hovedvekt på transvestitt show og spennende internasjonale konserter, som blir det største i Sørøst-Asia og tar opp konkurransen med de andre transvestitter show i Pattaya.

Eierne, Managing Director Pradith Khonjaem, Vice President Mantri Sachder og Director Abhinan Kwanyueng forteller at de kommer til å ha soft åpning i slutten av juni og Grand Opening i juli da det er 90 % ferdig.

Det skal bli plass for nærmere 1000 gjester og de har hatt over 100 dansere i trening side desember 2012 så de lover et fargerikt og spektakulært show som vi aldri har sett i Pattaya tidligere.

De har også en annen fordel, det blir plass for flere 100 biler på en kjempestor parkeringsplass på baksiden av bygget og som de selv poengterer blir det ingen trafikkproblemer med inn og utkjøring.

Når Colosseum åpner vil bli en stor turistattraksjon å legge til den imponerende listen over "må besøke" steder i Pattaya.

Vi ønsker dem lykke til og er sikre på at det blir en suksess!
Johna


Colosseum - En flott bygning for den nye turistattraksjon i Pattaya.

Fra det første arkitektbilde av den flotte publikum
salen, så det er mulig det er små endringer nå.