INNHOLD Årgang 21. Søndag 31. Mai 2020  [ 687 ]  
Otto - Tilbake til Pattaya nå i oktober 2005
Livet her er IKKE kjedelig, la det være sagt med det samme! Som vanlig begynner det hele i Jomtien eller Pattaya.
Nattelivet er hektisk men samtidig avslappet - om dette er mulig å forstå...

Om dagen utprøves en del kulturelle aktiviteter, ender ofte opp med besøk på hellige steder. Det bedes meget her, og jeg er etter hvert blitt flink til å klistre bladgull på ulike Buddha statuer.
Slutt er tiden da ethvert bladgull ble ”Tatt av Vinden”.
Røkelsesbrenning kunne jeg fra før…

Om å gå på diskotek.
Det er ikke på samme måten som hjemme. Først er man på bar og drikker litt, kanskje å spille litt biljard.
Etter det går man til nærmeste 7 Eleven for å kjøpe en flaske Whisky. jeg skal ikke trette dere med å fortelle hva den koster her, med det er ingen stor investering, la meg si det slik.
Etter det tar man taxi til det utvalgte etablissement for å tilbringe resten av natten der.
Diskotek her er ikke som hjemme, som tidligere nevnt. Her er det ikke noe dansegulv.
Det danses mellom bordene når behovet melder seg. På scenen er det i perioder på en times virkelig storslagne danseshow.

Så kan det bestilles små retter og blandevann til medbrakt Whisky. Hva som får det hele til å gå rundt økonomisk har jeg ennå ikke skjønt, det eneste som går rundt er inne i hodene på mange gjester inklusive undertegnede av og til.
Ja slik er det her!

Da jeg fikk akutt tissestopp.
På et av de mange nyopprettede utestedene her i Pattaya har de fått for seg at herrenes toalettbesøk skal tilbys kontinental komfort (les klassisk Europeisk)

Problemet er at de ikke helt har skjønt at gjesten skal få anledning til å gjøre seg ferdig FØR han angripes av KOMFORTEN.

Da jeg sto 100 % klar til å la kroppens overskuddsvæske frigjøre seg, kom det fra ingensteds, en klam, lunken tekstil og la seg over nakken min, i neste øyeblikk var to hender på meg og startet massasje av skuldre.

Dermed blokkerte all min blære funksjon seg momentant. Min Bergenske dannelse tok automatisk over og jeg lot som, etter noen sekunder - som at mitt forehavende var sluttført og snudde meg, med et påtatt vennlig uttrykk og takket!

INGEN MÅ KOMME HER å LEGGE SINE KLAMME KLUTER PÅ MIN NAKKE MENS JEG PRØVER Å LATE VANNET.
Hadde dette skjedd en engelskmann type skinheads, tyrenakke, ringer og tattoo som det finnes mange av her, hadde blod flytt, det er jeg overbevist om.
Med hilsen fra en forundret Farang...
Otto