INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 640 ]  
Krokodillejakt i Surasak
På natten tirsdag 18. september, har beboerne som bor langs landsbyen Chaak-yaai-Jeen ved Railway Bypass road, i Surasak Sub-distriktet Sriracha ca. 40 km fra Pattaya, endelig funnet årsaken til deres manglende kyllinger, ender, kjæledyr og selv hunder i nabolaget.

Disse forsvinningene har pågått i ca. tre måneder.
Men fra lyden av skremte høner og haner våknet Mr. Se Puang-Jaan 50 år gammel og oppdaget en 2 og en halv meter lang krokodille i å ta en kylling fra buret sitt og dra den uheldige fuglen over jernbanen mot et buskete område.

Naboene ble vekket opp for å hjelpe til med å fange krokodillen, og den ble til slutt tatt med en stor fiskegarn og et belte.

Krokodillen ble bundet opp til et tre, for å stoppe ham fra å skade noen, da den selvfølgelig ble rasende etter å bli forstyrret i middagen.

Beboerne i landsbyen er fortsatt bekymret da de er redde for at det kan være flere krokodiller lurende i buskene som planlegger sitt neste måltid.

Krokodillen skal nå sendes til en krokodillefarm hvor den vil bli godt i varetatt, men har jo selvfølgelig mistet muligheten til å bestemme menyen selv…


Krokodillejakt
Det er tydelig at man har respekt for krokodillen, som vi ser holder beboerne seg på behørig avstand, mens et par modige sjeler fanger kyllingtyven.

Nyheter fra Pattaya People plassert i The Viking er korte versjoner. Hvis du ønsker hele historien, kan du lese den i Pattaya People Weekly avisen.