INNHOLDÅrgang 19. Søndag 25. Februar 2018  [ 620 ]  

Registrer deg for nyhetsbrev fra The Viking & Scandinavian Expats Club. Få det direkte på din epost.
  NorskSvenskaDansk

 


 
Nyttige tips ved kjøp av eiendom
Joda, jeg ser det ligger på stranden, men jeg kjøpte i 10 etasje
Kjøp trygt din bolig i Thailand!
Vi er i partnerskap med ulike eiendomsmeglere og agenter for å presentere boliger i Thailand under motto, "Kjøp trygt din bolig i Thailand!"
Grunnen til dette var at stadig flere skandinaver etablerer seg i Thailand, noe som har ført til et økende behov for bistand knyttet til Thailand.

Vi er etablert som et juridisk rådgivning og konsulentselskap innen fast eiendom og har fulgt boligmarkedet i Pattaya distriktet i mange år.

Kjøper vi ukritisk?
Ja, dessverre er det mange som ikke tenker over lover og regler når de kjøper! De møter en hyggelig agent, som forteller at det ikke er noe problem, det er bare sette i gang og kjøpe leilighet eller hus. Men forteller han deg om du kan eie i ditt navn eller ei, om skatter, avgifter etc. i Thailand? Husk dette er ikke Skandinavia!

Anbefalte tips for deg som skal kjøpe!
Det har også blitt mange eiendomsmeglere deriblant skandinaviske og spesielt "frilans agenter" på markedet i det siste i Jomtien/Pattaya, og du møter "frilans agenter" på restauranter/barer, eller på Internet. For all del - de fleste er hyggelige mennesker, men sjekk alltid om de har arbeidstillatelse! Men andre ting er viktigere for deg.

Kjøper du i Thailand:

  1. Er firma registrert i Thailand?
  2. Er firmaet lisensiert til å omsette fast eiendom?
  3. Er det lisensiert advokat tilknyttet firma?
  4. Har personalet i det thailandske selskapet arbeidstillatelse i Thailand, som konsulent for kjøp og salg av eiendom om de er utlendinger?
  5. Har du fått info om bankoverføring etter loven i Thailand, ved kjøp av eiendom?

Kjøper du fra Skandinavia:

  1. Er megler/agent registrert med kontor i Skandinavia?
  2. Er megler/agent registrert i firmaregister?
  3. Har megler/agent bevilgning?
  4. Er han representant, skal han sette deg i kontakt med oss.

Med lisensiert advokat i firma, har vi også de beste muligheter for å rådgi deg på alle spørsmål som måtte oppstå knyttet til Thailand. Dette betyr at du via vårt kontor kan ordne alt fra kontrakter, firmastiftelser, husforsikring, internasjonal helseforsikring til oppholdstillatelser mv. Enklere kan det ikke bli.

De eiendomsprosjekter som legges ut på The Viking og våre samarbeidspartnere er prosjekter hvor vi innestår for at vi har gjort undersøkelser med hensyn til juridiske forhold knyttet til landkontorets registrering, eierforhold etc.

Vi sier ikke at du kan bli lurt:
Men, noen eiendomstransaksjoner kan gå galt, enten ved mangel på kunnskaper fra selgers side eller ved at kjøper ikke har fått sjekket eiendommens dokumenter nøye nok. Er det freehold, company eller leasing, er kontrakten bare på Thai? Osv. Spar deg for problemer i ettertid og kontakt oss ved kjøp av eiendom.

Dette gjør at du gjennom oss og våre samarbeidspartnere under motto "Kjøp trygt din bolig i Thailand" vil få all den hjelp du behøver ved en eiendomshandel.

Unngå språkproblemer, vi snakker norsk, svensk, engelsk og thai!

 Tilbake til forsiden...