INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 616 ]  
Nordmann skutt etter i Pattaya…
På vei hjem fra restaurant besøk kl. 11:30 på fredag kveld med sin venninne og et vennepar i sin Toyota Fortuna på Sukhumvit ble de beskutt fra en forbipasserende bil.

Til sammen 6 skudd ble avløst mot hans bil og det er tydelig at de har hatt englevakt.
Skuddene var fra en 45 kaliber pistol og alle traff bilen.
Den eneste som ble skadet, var hans venninne som fikk et skudd i armen, men heldigvis gikk skuddet rett igjennom uten å treffe noe ben. Det kunne gått mye verre.

The Viking har vært i kontakt med føreren og han stiller seg helt uforstående til skyteepisoden og vil på det sterkeste tilbakevise alle de spekulasjoner som har oppstått både på ulike forumer.

Han forteller at det hele må være en missforståelse og påberoper at han må ha vært på feil plass, med feil bil, bilen er Bangkok registrert med så mørke ruter at det er umulig å se inn i bilen, så han tror de har vært på jakt etter noen andre med tilsvarende bil.

Han tilbakeviser også dette med at han er eiendomsmegler og forstår ikke hvordan et meglerfirma i Bang Sarae har blitt nevnt, et firma som han overhode ikke har noe kjennskap til. Den eneste tilknytning han har hatt til eiendom er at han har hjulpet venner og bekjente med å leie leilighet, da han snakker bra Thai.
Han mener han heller ikke har noe utestående med noen som skulle føre til dette skudd dram.

Som han selv sier så hadde de englevakt da de kjørte i ca. 130 km og man kan jo tenke seg utfallet om føreren ble truffet, da hadde det nok ikke vært noen overlevende.

Politiet burde ha gode spor å gå etter da det er kameraovervåkning på hele Sukhumvit Road spesielt mellom Pattaya Klang og Pattaya Thai, hvor skytingen fant plass.

The Viking vil følge saken og politiet er i full gang med etterforskningen.

Mai måned har vært en dramatisk måned som han selv sier, da han også var involvert i en større trafikkulykke for noen uker side, som du også kan lese om her på The Viking.

The Viking har også besluttet og ikke gå ut med føreren og passasjerenes navn i artikkelen, selv om vi vet det har stått i andre media, noe vi eventuelt vil komme tilbake til senere etter å ha snakket med alle de involverte.
Johna


Det blir skikkelige hull etter en 45 kaliber pistol og de sikter mot front setene.

Skuddet gikk tvers igjennom armen, men
det var nære på å gå med et liv her!
Her havnet skuddet som gikk gjennom
venninnens arm, i rattet på bilen og det
var også et skudd som traff kollisjonsputen.
Nære på for sjåføren og ikke minst passasjerene.