INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 609 ]  
Songkran - Songkran det sprer seg, nå også i Bergen...
Bergen 13. april 2012 på restaurant Eksotisk Thai Away.
Songkran Songkran, det sprer seg.
Nå også til restaurant Eksotisk Thai Away i Bergen!

Restaurant Thai Away må utvilsomt ha fått et 1.klasses rykte på seg i Thailand. Etter å ha blitt besøkt av noen thailandske grupper i fjor har Nuntawan (Ailin) Patmarit fått i oppdrag å bespise 200 tilreisende thailendere fordelt på syv grupper. Alt dette skal unna gjøres på fem dager.
Gruppene kommer fra forskjellige byer i Thailand med hovedtyngde Bangkok.

The Viking hadde gleden av å være til stede fredag 13. hvor en gruppe fra telecombransjen i Thailand på studiereise i Sverige og Norge avslutter i Bergen før det bærer tilbake til Thailand.
Det var ikke vanskelig å fortelle om det norske engasjementet på mobilsektoren i Thailand, alle hadde lært seg å si Telenor…

Mange av de tilreisende benyttet Songkran i Thailand til å bruke alle fridager dette medfører til å reise til Skandinavia, fortalte reiselederen.

Noen hadde også med seg familie så alderspredningen var deretter.

Ailin med utvidet stab sørget for at serveringen gikk på skinner.

Når maten var vel overstått ble det en spontanmarkering av Songkran. De eldste i gruppen fikk vasket både hender og føtter og alle fikk ansiktene markert med hvit talkum, - også den tilstedeværende representanten for The Viking.

For virkelig å markere Songkran slo de bergenske værgudene til med noen kraftige regnskyll utenfor og som en ekstra bonus fikk alle gjestene i neste øyeblikk bivåne ekte hagel!

Med hutrende hilsen Otto.


En del av den blide gruppen som valgte å feire Songkran i Bergen.

Songkran markeres selv på reise i det kalde nord, men det hjelper å være i varm
atmosfære hos en ekte thailandsk restaurant.

Vel blåst for denne gang. Ailin, daglig leder for Eksotisk Thai Away hadde kalt inn ekstra ”mannskaper” for å klare utfordringene med mat og servering for alle de besøkende gruppene fra Thailand.
Her en liten Songkran markering for personalet.
Fra venstre: Ailin, Anna, Nit og Tan.