INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 589 ]  
Joker butikken stenger!
Pattaya 2. november 2013
Etter ca. 1 års drift legger Joker butikken på Pratamnak Soi 5 ned.
Dan Tore Rolland Olsen som var initiativtaker til denne positive fremvekst av så mange norske aktiviteter i dette området forteller at det er flere grunner til nedleggelsen.

Vi har dessverre ikke stor nok drifts grunnlag i høysesong til å dekke opp for lavsesong og det var også problemer med å importere norske matvarer.


Joker butikk er kommet til Pattaya
Joker kjeden bør være kjent for de fleste nordmenn.

Som den ultimate nærbutikken i Norge med sine 500 (!) utsalg har disse butikkene vært det nærmeste man kommer det gamle begrepet ”nærbutikken på hjørnet”.

Nå er den første Jokerbutikken utenfor Norge etablert, nærmere bestemt i Pattaya og enda nærmere bestemt: Phratamnak - soi 5.

Det er bergenseren, kjøpmann Dan Tore Rolland Olsen som er initiativtaker til denne positive fremvekst av så mange norske aktiviteter i dette området.

Han har lang fartstid innenfor Norgesgruppen/Joker kjeden med sine 37 år i denne dagligvaregruppen i Norge.

Han kom til, som så mange andre av oss på et tidspunkt i livet, at nå er det på tide å prøve noe nytt. Han solgte butikken i Bergen til familien. Dermed ble det Thailand via Laos, og Pattaya nå på 3. året.
Da sjansen bød seg når entreprenøren Gudmund Eiksund startet opp sitt nyeste prosjekt VN Residence 2 i soi 5 – Phratamnak, slo Dan Tores kjøpmannsgen til for fullt.

Dan Tore kjøpte den del av bygningen som nå huser Joker butikken.

Butikken er nå i en innkjøringsfase. Den vil ha, i tillegg til et vanlig thai sortiment et sterkt ”europeisk” sortiment, noe som vil bli høyt verdsatt av alle norske som bor i dette området, og det er ikke få!
Grovt brød, knekkebrød, kaviar og majonestuber som vi liker, er på vei - også mange typer oster som vi ofte savner her…

En ferskvaredisk er under forberedelse, noe som verken Family Mart eller 7 Eleven kan eller vil konkurrere med.

Dan Tore er ydmyk og lyttende til sitt publikum angående ønsket vareutvalg.
At kunden er den viktigste informatoren for et riktig tilpasset vareutvalg, er han bevisst på. Han regner med at læringsprosessen sikkert vi ta mange måneder, men med 37 års erfaring er nok dette ganske kvalitetssikret, har The Vikings utsendte allerede et sterkt inntrykk av.

Når det utvendige etter hvert blir ferdig vil det utenfor butikken bli uteservering og når man har latt seg servere så mye at man trenger mer kontanter kan man traske noen få skritt til ATM maskinen som skal komme - i behagelig rekkevidde fra uteserveringen.
Kan det bli bedre?

The Viking gratulerer Dan Tore Rolland Olsen med et kjærkomment initiativ og ønsker Lykke Til fremover!
Otto.


Utenfor den nye butikken vil Dan Tore tilby uteservering. Det kommer også en ATM maskin, eller minibank som vi sier, i umiddelbar nærhet.

Dan Tore Rolland Olsen med sin blide medhjelper Ton Sopha sørger for kundeservice både på norsk, thai og engelsk.
Joker butikken i Pattaya er en moderne storkiosk som tilbyr både thai og europeiske dagligvarer. Det vil også komme en ferskvaredisk både for fisk og kjøtt.
Der kan verken Family Mart eller 7 Eleven konkurrere.