INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 563 ]  
Pattaya maraton 2011
Sent natt til søndag 17. juli, eller Søndags morgen, litt hvordan man ser på ting, var det Pattaya maraton som startet fra Central Festival på Beach Road.

Masse mennesker var møtt frem for å få med seg starten på dette løpet som samler løpere i mange klasser, etter å ha vært sent ute til begivenheten og først kjørt til soi 4 der det var annonsert start på internett, ikke lett å finne frem tidlig en morgen, men etter litt mange rare ord fra undertegnede ja så fant vi frem.

Selv om vi kom litt sent så fikk vi nesten med oss alle startene, nå har det seg slik at etter en stund så hadde ikke The Vikings utsendte kondis til å stå løpet ut, vi fikk dekket starten og undertegnede var fornøyd med seg selv for å ha klart det.

Alt var fint organisert og borgermester og resten av Pattayas bystyre var på plass, det skal han ha borgermesteren, han stiller opp på det meste for byen sin, personlig så synes jeg han gjør det bra, viser at man bryr seg og følger opp.

Det er moro å se idrettsglede blant en blanding av unge og gamle løpere, i rullestolklassen var det full fres fra start. De som virkelig var på hugget i konkurransen tok avsted som de skulle ha kjerringa i helene, ja det var fart i dem mens klassen for de ikke fullt så ambisiøse så ut til å ha det litt mer moro, her har man igjen det Thailandske folks flotte lynne, når det står folk og tar bilder smiler de og sier good morning, ja slikt har jeg sansen for.

På Sukhumvit Road så jeg noen av løperne igjen, det var fremdeles noen som hadde krefter til å smile, imponerende spør du meg.

Uansett når jeg først var kommet meg ut av senga denne søndags morgen så var dette nok ett av de største sportsbegivenheter i Pattaya som det var moro å få lov til å oppleve, for jeg synes det var flott opplegg og godt gjennomført. Mange faranger var ute og løp denne morgen, det er jo lunt om dagene her nede på denne tiden så man må nesten starte så tidlig slik at folk kommer i mål før sola kommer for høyt på himmelen, etter det er det ikke bra å løpe for langt i varmen.

Neste års maraton blir nok like bra, men jeg har ikke tro på at jeg stiller opp for å løpe selv, men blir nok der for å knipse et par bilder av de spreke menneskene i alle aldre og klasser.
På gjensyn 2012 gutter og jenter.
Bjørn


Pattaya maraton 2011.
Det er moro å se idrettsglede blant en blanding av unge og gamle løpere.

I rullestolklassen var det full fres fra start og Pattaya satser stort på handikapp idrett nå i 2011 annonserer City Hall.

De som virkelig var på hugget i konkurransen tok avsted som de skulle ha kjerringa i helene, ja det var fart i dem mens klassen for de ikke fullt så ambisiøse så ut til å ha det litt mer moro.

City Hall var på plass og startet maraton.
Ett flott musikkband hørte også med til maraton.

Det var flere tusen som deltok i år.
Her går det unna, utrolig att de holder ut.

Her er rullestolbrukere klare til sin maraton og Pattaya satser
på å gjøre byen handikappvennlig med mange sportsaktiviteter
for handikapp idrett nå i 2011 annonserer City Hall.