INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 548 ]  
På ferie i Thailand?
Over bekken etter vann
Over bekken etter vann er det noe som heter, slik er vi vel anlagt de fleste av oss, vi finner ting mer spennende hvis vi må reise et stykke for å komme dit.

De fleste som kommer ned hit til det flotte landet Thailand (smilets land) og skal nyte ferien i varme og hyggelige omgivelser vil gjerne reise litt rundt å se seg om.

I nærområdene til Pattaya /Jomtien finnes vel det meste man kan ønske seg, familier eller enslige tilbudene er der og det uten at man behøver å reise så langt. Treffer jo mange ferierende som lurer på om det er mulig å reise hit og dit for å se, men når jeg spør om de har sett noe av alt det flotte som er i nærmiljøet så rister de litt på hodet.

Det er vel ikke om å gjøre å gjøre det vanskelig for seg selv, ta en tur rundt i Pattaya og du finner så mye å oppleve at man lett fyller noen ferie uker.

Det er vel ikke så rart for man blir jo fylt opp med info om alt som finnes i dette store folkerike landet, men ta en tur litt utenom de mest trafikkerte turist stedene så dukker det opp perler man kan ta med seg i ferieopplevelsen som man husker i lang tid, mye av det man finner frem til ved å spasere rundt og bruke nysgjerrigheten sin, ja det er ting man ikke kan få oppleve ved å bestille en ferdig opplagt turist tur.

Som her ei ung jente som hjelper å selge mat fra en motorsykkel kjøkken. Ja sett dere og smak på maten, som regel er den bedre enn den dere får på hotellet, alt er ferskt og du kan se når den blir tilberedt, slikt kaller jeg en ferie opplevelse.

Det finnes så mye å oppleve, prøv selv og dere vil finne utallige morsomme og ikke minst annerledes ting og kultur, er ikke det en av grunnene til vi reiser på ferie.
Ha en god ferie.
Bjørn, foto ©The Viking


Velkommen til bords!

Motorsykkel kjøkken, en spennende smaksopplevelse og som regel sterkt krydret.