INNHOLDÅrgang 19. Søndag 25. Februar 2018  [ 507 ]  

Registrer deg for nyhetsbrev fra The Viking & Scandinavian Expats Club. Få det direkte på din epost.
  NorskSvenskaDansk

 


 
Utflukt til Bangkok med Expats klubben
”Skywalking” i Bangkok!
Etter bilder og videoklipp avspilling på det siste møtet, viste det seg at mange var interessert i å oppleve sentrale Bangkok med Sky train og Skywalk.

Onsdag 14. desember var vi 47 personer som reiste med to busser for en dagstur til Bangkok.

Vårt første stopp var et besøk til luksus condominium Aguston i Soi 20 på Sukumvit, hvor vår Ingemar Kullberg bor, når han ikke er i Pattaya.

Etter utstillingen var vi invitert til litt mat fra de ansatte på Condo.

Deretter tok vår vert Ingemar oss med på en reise i Skytrain og en spasertur høyt til himmels, dvs. på Skywalk hvor han viste oss ulike bygninger og kjøpesentre.
Vi gikk mellom Chit Lom og Siam stasjoner.

Butikkene vi besøkte var luksus Emporium, vakre Siam Paragon og den fabelaktige MBK, hvor de har over 800 butikker, hvor du kan kjøpe alt fra svært billig til de dyreste luksus varer.

Etter besøk på disse butikkene skulle vi samles ved bussen og fantastisk, alle kom tilbake noen i taxi men likevel, det hadde i alle fall ikke jeg forventet.
Men Ingemar hadde gjort en god jobb og alle var utstyrt med et kart hvor vi skulle møtes.

Artikkelen fortsetter under bilde...


Ingemar, mannen med paraplyen! For at alle skulle se Ingemar å gå i samlet tropp, hadde Ingemar utstyrt seg med en paraply for å være synlig for alle under spaseringen mellom stasjonene og i kjøpesentrene, det var ikke få overraskende blikk og peking fra thaier, på mannen som gikk med åpen paraplyen inne.
Etter besøket, takket vi Ingemar for en fantastisk prestasjon det var å ta vare på denne store gruppa, og jeg håper han kan stå for en lignende tur neste år.

Vi reiste så en kort tur til Sukumvit Soi 18, der det har åpnet en ny butikk som inkluderer svensk mat. Der var det lagt opp i disken all slags julemat som hjemmelaget leverpostei, skinke, sild, oster, kalvekjøtt hjemmelaget sylte, pølser, hardt brød og mye mer.
De fleste kjøpte med litt ulike delikatesser til jule feiringen.

Så gikk turen hjem hvor vi ankom om kvelden.
Takk Ingemar for en fantastisk rundvisning og vi takker dere alle for en fin tur.

Tyrone og Margaret.


 Tilbake til forsiden...