INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 456 ]  


Fantasy Bar med Cocktail Party
Vi går nye veier og vil alltid prøve noe nytt sier Tor og Pa på Fantasy Bar. Man skulle ikke tro vi går inn i lavsesong når jeg besøkte baren på lørdag, for der var det fullt av gjester og grunnen var enkel, over 100 personer hadde hørt de skulle få besøk av Denni, en meget kjent bartender i Thailand, som også planlegger Pattayas første bartender skole.
Vi kan også nevne att han fikk en god plassering i bartender VM.

Så her skulle det serveres Cocktail, noe kanskje ikke bar folket i Jomtien er bortskjemte med og er vel nærmeste en ny opplevelse for oss som stikker innom en bar i ny og ne.

Det var satt opp en liste på 30 – 40 ulike Cocktails, men du kunne bestill de mest sofistikerte sorter om du ville, selv bestilte jeg en Dry Martini og den smakte aldeles nydelig i forhold til det man var vant til i barene i Pattaya, hvor hvitt brennevin er Vodka og brunt brennevin er Whisky.

Det var tydelig att folket koste seg og bestillingen på ulike Cocktails fosset inn og i løpet av ca. 3 timer ble det bestilt ca. 200 Cocktail, så her gikk det i smutting og Cocktail diskusjoner hvor gjestene kom opp med den mest fantastiske blanding og alle ble effektuert, de var jo på ”Fantasy Bar!”

Vi kan også nevne att dekorasjonen i baren er ulike sprit flasker, på alle vegger er det satt opp glasshyller i 3 høyder som inneholder ulike sprit flasker, hele 870 ulike etiketter, noe som må være Pattaya/Jomtien’s største utvalg.

Vi gratulerer Tor og Pa med en vellykket ettermiddag og de lovet att Denni skulle komme tilbake om 14 dager for ett nytt Cocktail Party!
Johna


Vi ser Pa som driver baren, med Denni som gjør seg klare til ettermiddagens Cocktail Party.

Det var så fullt inne att serveringen måtte foregå ute, så Denni kunne få armslag for selvfølgelig er
det litt show også når man mikser drinker. En bartender skal jo også være en god sjonglør.
Jentene måtte stå i kø for og holde tritt med serveringen og det gikk unna med en imponerende fart.
Tenk selv, ca. 200 Cocktails på 3 timer.