INNHOLD Årgang 21. Torsdag 28. Mai 2020  [ 288 ]  
The Viking gratulerer Pattaya People
Vi gratulerer avisen Pattaya People til å være den mest leste avisen i Pattaya!
Dette er etter spørreundersøkelse fra "Media Readers Awards"
Det var 3000 utlendinger som ble spurt og de fikk 3 spørsmål:

1. Leser du aviser:
91 % leser lokal aviser, 5 % leser Bangkok Post, 2 % leser The Nation, 2 % leser ikke aviser.

2. Hvilken lokal avis liker du best:
Nr. 1 Pattaya People 48 %
Nr. 2 Pattaya Today 29 %
Nr. 3 Pattaya Mail 23 %

Etter vår mening er en del av suksessen til Pattaya People deres store bilde og overskriftstekst på forsiden som fanger lesernes oppmerksomhet.
Med hilsen.
Horace Stallings
Media Readers Awards

Men, Pattaya People er ikke bare avis…

Pattaya People Media Group.
Det er Niels Colov som begynte avisen Pattaya People for noe år siden og han hadde den gangen en drøm om at Pattaya skulle få et komplett media tilbud, og vi kan vel i dag være enig i at han har så langt lykkes.

For å nevne noe av det som allerede er i full drift, er jo avisen og TV det som er mest fremtredende i media gruppen, men Pattaya People Web er godt i gang og det siste tilskuddet er Pattaya People Radio på FM 96, med god musikk fra 60, 70 og 80 årene, 24 timer i døgnet.

Både i avisen og på Internet har Pattaya People ”Skandinavisk seksjon” med litt tekst på norsk, svensk og dansk for de som syntes det er vanskelig å følge med på engelsk.

Niels skal også ha honnør for sitt engasjement i Pattaya for de svake i samfunnet, det er ikke få millioner baht som er samlet inn i de siste årene gjennom Pattaya People til charity.

Så vi kan bare gratulere Niels og ønske ham lykke til videre med sine planer for Pattaya, for vi vet det er mer fra Pattaya People Media Group i nærmeste fremtid!
Redaktøren